Filme

#filme noi #filme #brad pitt #james franco #jonah hill #distributie film #true story

Jonah Hill si James Franco vor juca intr-un film produs de Brad Pitt

James Franco si Jonah Hill au primit rolurile principale in filmul " True Story ", ce urmeaza a fi produs de Brad Pitt, impreuna cu Dede Gardner.

Dupa ce au colaborat excelent la filmul nominalizat la Oscar 2012 , "Money Ball", Jonah Hill si Brad Pitt formeaza din nou o echipa. In viitorul apropiat, ei vor incepe filmarile la productia "True Story", bazata pe o poveste reala.

Potrivit Deadline.com, Jonah Hill il va interpreta pe Michael Finkle, un reputat jurnalist de la publicata The New York Times, in timp ce James Franco va juca rolul lui Christian Longo, un criminal care si-a ucis familia.

Prin diverse tertipuri, Longo ajunge sa preia identitatea lui Finkle si sa fuga in Mexic pentru a scapa de autoritati. Adevaratul Finkle este demis si i se aduc grave acuzatii de dezinformare intr-un articol, desi nu are nicio vina. Intr-un final, Christian Longo accepta sa-si marturiseasca faptele, iar singura persoana cu care vrea sa vorbeasca este chiar barbatul pe care l-a inselat, Michael Finkle.

Acesta din urma vrea sa-si recupereze reputatia si va face orice pentru a reintra in gratiile ziarului la care lucra.

Alte detalii despre productia "True Story" inca nu au fost facute publice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea