Filme

#colin farrell #jessica biel #rol #total recall #s.f

Jessica Biel a primit un rol in noul “Total Recall”

Jessica Biel si Bill Nighy sunt cele mai noi nume confirmate pe afisul lui " Total Recall ", un remake dupa populara productie S.F. din 1990, in care jucau Arnold Schwarzenegger si Sharon Stone.

Nighy si Biel vor avea ocazia sa filmeze alaturi de Colin Farrell, Kate Beckinsale , Bryan Cranston si Ethan Hawke.

In noul  “Total Recall ”  Douglas Quaid / Hauser (Colin Farrell), un simplu muncitor intr-o fabrica din New Shanghai , incepe sa creada ca este spion, fara insa sa-si dea seama de partea carei superputeri este: New Shanghai sau Euroamerican.

Bryan Cranston  este Vilos Cohaagen, liderul statului Euromerica, care intentioneaza sa invade New Shanghai. Acesta va avea insa de luptat cu miscarea de rezistenta condusa de Quatto (Bill Nighy)

Kate Beckinsale o portretizeaza pe Lori, sotia lui Douglas Quaid, iar Jessica Biel va avea parte de personajul Melina, o luptatoare din miscarea de rezistenta.

Filmarile la “Total Recall” vor incepe in iunie 2011, in orasul canadian Toronto, pelicula urmand sa aiba premiera in SUA pe 3 august 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea