Filme

#_epoca-de-gheata-2-dezghetul-2006

Ice Age 2 - Mamuti la apa!

Gheata se topeste in Ice Age 2! Dezghetul ameninta intreaga populatie. Manny, Sid si Diego trebuie sa gaseasca o cale de a se salva din calea potopului.

Cu o latura umana foarte prezenta, mai multe personaje, efecte speciale, un sambure de romantism si ispravi amuzante, Ice Age nu-si dezamageste fanii, fiind in fruntea box-office-ului atat in Romania cat si in SUA.

Sub amenintarea apelor, nefericitul Manny isi gaseste jumatatea, o “mamuta” traznita pe nume Ellie care, culmea … se crede oposum si doarme atarnata in copaci. Sid are acelasi rol simpatic de animal limbut dar intelept, iar Diego e nevoit sa se confrunte cu fobiile legate de mediul acvatic. Scrat e ca si pana acum, felia de comedie care vine cu pachetul Ice Age. Veveritoiul nu pare inspaimantat de topirea ghetii atata timp cat gaseste ghinda mult ravnita, care ii da, ca de obicei mari batai de cap. Totusi, rolul lui in era dezghetului este unul mai important decat in Ice Age 1.

Dinamizanti sunt si cei doi oposumi, “fratii” mai mici ai lui Ellie, extrem de jucausi , monstrii marini care se trezesc la viata odata cu incalzirea, zburatoare, si alte vietati care populeaza acum o Ice Age lichefiata.

Sa speram ca vom avea aceleasi surprize placute din partea regizorului Carlos Saldanha si al creatorilor Ice Age intr-un Ice Age 3 poate.

Avand in vedere ca filmul are o groaza de replici filosofico-romantice legate de imprietenirea pentru salvarea speciei sau obiceiuri de curtare la mamuti, filmul e un mod ideal de a-ti petrece timpul cu proaspata prietena! Desi…in caz ca nu va credeti mamuti, replici ca: ”Ai un fund urias!” nu ar fi indicate.

Comedie cu cap pentru minti dezghetate!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea