Filme

#marcel iures #hbo #serial anulat # in treatment #in deriva # gabriel byrne

HBO anuleaza serialul "In Treatment". Ce se intampla cu "In Deriva"?

Cei de la HBO au decis sa anuleze serialul "In Treatment" dupa doar trei sezoane, informeaza TheWrap. Desi este apreciat, serialul despre consilere psihologica nu a inregistrat audiente spectaculoase.

in treatment, bazat pe un format israelian, a strans in sezonul al treilea doar 279.000 de telespectatori, o scadere drastica fata de cei 446.000 care au urmarit primul episod.

Serialul,in care rolul principal este interpretat de Gabriel Byrne, a debutat in State in urma cu trei ani. Initial, era difuzat de cinci ori pe saptamana, insa in sezoanele 2 si 3, producatorii au schimbat strategia. S-au difuzat cate doua episoade unul dupa altul, de doua ori pe saptamana, insa chiar si asa nu s-a inregistrat o crestere a audientei.

Deocamdata, nu se cunoaste daca si varianta romaneasca a lui In Treatment, intitulata in deriva si produsa de HBO Romania va fi anulata. Serialul a ajuns deja la episodul al noualea. In varianta autohtona a lui In Treatment, personajul principal este jucat de Marcel Iures. Alaturi de el mai apar: Maria Dinulescu, Vlad Zamfirescu , Maria Mitu, Andreea Bibiri, Bogdan Dumitrache , Tamara Cretulescu si Gabriela Butuc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea