Filme

#_hannah-montana-miley-cyrus-best-of-both-worlds-concert-tour-2008

Hannah Montana - primele ecouri

Senzatia muzicala Disney preia scena in filmul ce reprezinta concertul 3D al turului muzical sustinut de Hannah Montana si Miley Cyrus .

Hannah Montana & Miley Cyrus este o experienta senzationala, oferind fanilor sentimentul unui concert live .

Primele reactii

Filmul-concert a primit multe “aplauze” din partea criticilor, el fiind apreciat pentru imaginea 3D, dar si pentru aparitia tinerei Miley Cyrus care a mai avut o “ escapada ” actoriceasca in 2004 cu filmul Big Fish, unde a intrerpretat rolul lui Ruthie la varsta de 8 ani.

Pro

Entertainment Weekly: Poate ca rock’n’roll-ul nu a murit niciodata, dar cu siguranta s-a pierdut in cultura consumatorului, dupa cum veti vedea in Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour (Owen Gleiberman)

New York Times: Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour este un artefact 3D, un produs de divertisment marca Ms. Cyrus. In acest film vedem cativa adolescenti si nicio rebeliune, doar niste cantece saltarete (Andy Webster)

Cinematical: Fie ca iti place muzica, sau nu, nu o poti trece cu vederea pe Miley. Aceasta tanara domnisoara a lucrat din rasputeri sa-si multumeasca fanii, iar rasplata a fost pe masura (Kim Voynar )

Associated Press: Imediat dupa terminarea filmului iti dai seama de ce Cyrus a devenit un asa fenomen. Este draguta si stilata, dar niciodata o fata rea. Energetica si populara, dar niciodata o increzuta (Christy Lemire)

Contra

New York Post: Miley Cyrus nu este U2. In timp ce Miley, cantareata de 15 ani, este destul de sic pentru fanii sai, adica pentri fetitele intre 4 si 12 ani, ea nu prezinta deloc o amenintare pentri parinti (Lou Lumenick)

Boxoffice Magazine: Nu este tocmai un exemplu pentru genul musical-documentar. Sa fim sinceri, pe milioanele de fani ai Hannei ii putem incadra la cateogria “Numeni nu-i perfect” (Chad Greene)

Trailer : Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tou



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea