Filme

#supereoru #will #smith #hancock #peter #berg #_hancock-2008

Hancock - primele ecouri

Exista eroi... exista super-eroi ... si exista Hancock. Critic, conflictual, sarcastic, si prost inteles, eroismele bine-intentionate ale lui Hancock rezolva problemele si salveaza nenumarate vieti, dar par a lasa in urma un dezastru.

Lumea s-a saturat - oricat de recunoscatori ar fi pentru faptul ca au eroul lor local, cetatenii din Los Angeles se intreaba ce au facut ca sa merite un tip ca asta. Lui Hancock nu-i pasa ce gandesc oamenii - pana in momentul in care salveaza viata directorului de PR, Ray Embrey. In acea zi super-eroul negativ incepe sa-si dea seama ca, de fapt, este si el vulnerabil.

Primele reactii

La inceput, Hancock lasa impresia ca o sa fie un film bun, dar pe parcurs incepe sa se moleseasca, iar executia devine slaba. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane romanesti din 4 iulie.

Contra

ReelViews: Filmul este un talmes-balmes plin de idei nedezvoltate. Daca nu ar fi fost transformat intr-o film asa de confuz, Hancock ar fi fost un film cu supereroi excelent (James Berardinelli)

Los Angeles Times: Te paste un sentiment ciudat sa vezi cum cea mai promitatoare productie a verii se transforma in ceva bizar si nesatisfacator. Dar asta este experienta Hancock (Kenneth Turan)

Chicago Tribune: In acesta vara supereroica a Omului de Fier si a mult asteptatului Cavalerul Negru, Hancock nu poate sa ofere decat o lista de celebritati de calibru A, intr-o productie jenanta de calibrul D (Michael Phillips)

New York Daily News: Filmul are o idee grozava, dar este ingropata intr-o harababura de poveste ce se clatina intre comedie si drama (Elizabeth Weitzman)

Pro

Rolling Stone: Will Smith straluceste in aceasta productie. Nimic nu se compara cu o stea ce straluceste cu cele mai puternice raze ale sale. In ambele sensuri, Smith este supereorul acestui film (Peter Travers)

Toronto Star: Hancock este totusi un film care merita vazut. Macar pentru ideea de film maret care ar fi putut ajunge (Peter Howell)

Newsday: Regizorul Peter Berg stie sa faca diferenta dintre violenta animata si treaba reala, iar Hancock le imbina pe amandoua cu succes (Rafer Guzman)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Hancock

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea