Filme

#_forgetting-sarah-marshall-2008 #judd apatow #jason segel #primele ecouri

Forgetting Sarah Marshall - primele ecouri

Forgetting Sarah Marshall il are in centrul actiunii pe muzicianul Peter Bretter, care are o relatie amoroasa cu vedeta TV Sarah Marshall. In vreme ce Sarah este mereu in luminile rampei, admirata si iubita de catre toata lumea, Peter este barbatul ignorat de care ea uita intotdeauna sa aminteasca in discursurile de multumire .

Atunci cand Sarah pune punct legaturii lor, intreaga lume a lui Peter se prabuseste. Acesta se hotaraste sa plece intr-o vacanta in Hawaii pentru a incerca sa o uite cat mai repede.

Acest concediu de relaxare se transforma pentru bietul Peter intr-un cosmar atunci cand Sarah si noul ei iubit, rocker-ul britanic Aldous, aleg sa-si petreaca timpul liber in aceeasi statiune exotica si isi rezerva camere in acelasi hotel ca si el.

Primele reactii

Regizorul si actorul Jason Segel gaseste amestecul potrivit de romantism si exhibitionism pentru aceasta comedie. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane romanesti din 22 august.

Pro

ReelViews: Forgetting Sarah Marshall este la fel de bun ca si cele doua filme regizate de Apatow (Knocked Up si Virgin la 40 de ani). Filmul are un scenariu mai amuzant si mai romantic decat celelate doua productii (James Berardinelli)

Variety: Se pare ca producatorul Judd Apatow a inscris inca un punct cu aceasta comedie neasteptat de amuzanta (Joe Leydon)

Arizona Republic: Forgetting Sarah Marshall este un film nostim, o deconstrucite geniala a comediei romantice, un film care, presupunand ca esti o persoana cu simtul umorului dezvoltat, te va face sa razi incontinuu (Bill Goodykoontz)

San Francisco Chronicle : Ca si predecesorii sai, Forgetting Sarah Marshall este un film destept, care se axeaza pe jena sociala si prezinta iubirea din punctul de vedere al nesigurantei masculine (Mick LaSalle)

Chicago Tribune: Jason Segel are aceleasi calitati ca Nicolas Cage sau Gene Wilder: Foloseste gafele umilitoare si nevoile rusionase drept o sursa pentru amuzament (Michael Phillips)

Contra

Salon.com: Forgetting Sarah Marshall urmareste indeaproape formula lui Apatow. Tot ce ii lipseste este putina charisma (Stephanie Zacharek)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Forgetting Sarah Marshall

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea