Filme

#premiera #filme romanesti #Love Building # La limita de jos a cerului

Filme romanesti care au premiera in aceasta toamna

Cinematografia romaneasca anunta o recolta bogata in aceasta toamna! In data de 13 septembrie a avut loc premiera peliculei "Love Building", ce va fi urmata de-a lungul urmatoarelor luni de o pleiada de alte filme romanesti ce acopera o varietate de genuri si teme, depasind ultra exploatatul subiect al perioadei comuniste. Iata care sunt acestea!


Love Building

Premiera: 13 septembrie

In urma cu cateva zile a avut loc premiera comediei cu accente dramatice "Love Building", cu Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta in rolurile principale. Filmul are toate sansele sa captiveze audienta, dat fiind subiectul interesant - trei terapeuti organizeaza o tabara cu scopul de a "repara" relatiile de iubire cu probleme - si talentatii protagonisti.


Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism

Premiera: 20 septembrie

Cel mai nou film semnat de Corneliu Porumboiu - unul dintre cei 20 de regizori "to watch", conform publicatiei The New York Times - este o pelicula mai degraba abstracta, despre un regizor, Paul (Bogdan Dumitrache), care incearca sa faca un film, cat si despre granita uneori imperceptibila dintre pelicula si realitate.

"Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism" a avut premiera mondiala la festivalul de la Locarno si a concurat in cadrul celui de la Sarajevo.


La limita de jos a cerului

Premiera: 27 septembrie

"La limita de jos a cerului" il aduce in atentia publicului pe Viorel, jucat de Igor Babaiac, un traficant de droguri din Republica Moldova, care isi propune sa scape din cercul vicios al existentei sale marunte, insa descopera curand ca binele si raul sunt doua notiuni relative.

Pe langa aceste trei filme romanesti, alte sase vor avea premiera in urmatoarea perioada. Este vorba despre "Roxanne" (premiera: 11 octombrie), "Cainele japonez" (18 octombrie), "O vara foarte instabila" (1 noiembrie), "Domnisoara Christina" (1 noiembrie), "Carmen" si "Lupu", ale caror date de lansare nu au fost momentan dezvaluite, dar despre care se stie ca vor aparea in aceasta toamna.



Sursa foto: cinemagia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea