Filme

#_drillbit-taylor-2008 #wilson #owen #cronica #comedie #natarai #tocilari #taylor #drillbit

Drillbit Taylor - primele ecouri

Ryan, Wade si Emmit sunt incantati de prima lor zi de liceu, dar numai pana cand dau de derbedeul scolii, Filkins, a carui placere este sa chinuie elevii mai mici. Ingroziti de perspectiva de a-l intalni zi de zi, pustii isi angajeaza un bodyguard, cel mai ieftin pe care l-au putut gasi: Drillbit Taylor.

Acesta nu are casa si locuieste pe plaja, dar tupeul si felul extrem de personal de-a vedea lucrurile il ajuta sa-i invete pe baieti cateva tehnici de autoaparare hiperamuzante.

Primele reactii

Farmecul lui Owen Wilson nu a putut salva aceasta pelicula, deloc amuzanta si familiara, despre adolescenti. Filmul poate fi vizionate pe marile ecrane romanesti din 20 iunie.

Contra

Detroit News: Foarte familiar, foarte putin amuzant si foarte previzibil, Drillbit Taylor este un film cu o singura gluma buna, dar si aceasta este foarte greu de inteles (Tom Long)

Houston Chronicle: Nu este foarte amuzant sa privim niste copii fortati sa se usurezei pe ei. Nici sa ii privim pe aceiasi copii fugariti de doi indivizi cu masina (Amy Biancolli)

Los Angeles Times: Problemele filmelor de acest gen apar din cauza producatorilor, care nu pot decide ce poveste merita pastrata. Asa ca filmul se plimba de la povestea lui Drillbit , care vrea sa ajunga in Canada, si lupta lui Wade si Ryan pentru supravietuire (Kevin Crust)

Ebert & Roeper: Batalia constanta devine din ce in ce mai neplacuta si mai putin amuzanta pe parcursul filmului. Filmul se lungeste prea mult, iar sfarsitul este neinspirat si previzibil (Richard Roeper)

San Francisco Chronicle: Fara pic de concentrare, fara intentie, filmul devine pe parcurs din ce in ce mai plictisitor. Doua ore si jumatate de incidente " amuzante " puse cap la cap (Mick LaSalle)

Pro

New York Daily News: Desi filmul nu se ridica la standardele predecesorilor sai, stim ca mai exista producatori care mentin viu spiritul luptei intre tocilari si natarai (Elizabeth Weitzman)

Salon.com: Owen Wilson reuseste sa salveze aceasta comedie doar cu simpla lui prezenta. Nu conteaza ce spune, ci cum o spune (Stephanie Zacharek)

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Drillbit Taylor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea