Filme

#_da-mai-departe-2000

Dresat pentru a ucide

Regizorul peliculei Curierul 2, Louis Leterrier , revine cu un nou film de actiune, Dresat pentru a ucide ( Unleashed / Danny the Dog ), cu Jet Li , Morgan Freeman, Bob Hoskins.

Danny (Jet Li) a fost luat de langa mama lui de Bart (Hoskins), care l-a tratat intotdeauna ca pe un caine si l-a dresat, practic, pentru atac. Bob Hoskins il descrie pe Bart astfel: "Am interpretat deja roluri de tradatori, oameni de nimic, fara suflet, dar niciodata la acest nivel. Bart este cu atat mai inspaimantator cu cat e plauzibil. Este un mic sarlatan, un patron partas la o gramada de combinatii. Jobul lui e sa ameninte, sa escrocheze oamenii. Reperul lui nu e James Bond , e mai vulgar decat el".

Danny este, astazi, arma absoluta a lui Bart, sclavul lui, gata la primul ordin sa se arunce asupra oricui, fara a-i lasa nici cea mai mica sansa. Rupt de lume, personajul lui Jet Li trebuie sa accepte aceasta existenta impusa, pana intr-o zi, cand ii iese in cale Sam (Morgan Freeman), un orb care isi castiga existenta acordand pianine. Sam si fiica sa adoptiva scot din Danny ce este mai bun, o doza de umanitate, schimbandu-i viata. "Personajul m-a impresionat, nu mi-a fost greu sa-i inteleg disperarea. Este singur, fara a avea pe nimeni care sa-i vorbeasca, fara nimeni care sa ii explice cum ar putea fi viata. Din primii sai ani de existenta nu i-a mai ramas nimic, doar cateva imagini ale unei femei, cateva note muzicale si atata tot", spune Jet Li.

Dresat pentru a ucide, un film in stilul cunoscut al lui Jet Li, cu bataie si actiune la tot pasul, si cu un Morgan Freeman la fel de fascinant, va intra in cinematografele romanesti incepand de maine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea