Filme

#filme noi #filme #dragos bucur #titanic #distributie film

Dragos Bucur va putea fi vazut in miniseria americana "Titanic" (video)

Dragos Bucur joaca in miniseria americana " Titanic ", care prezinta unul dintre accidentele cele mai cunoscute din istoria umanitatii - scufundarea vasului Titanic.

Miniseria va fi difuzata, incepand cu data de 14 aprilie 2012, pe postul american ABC. In prima zi de difuzare, vor rula primele trei episoade, de la ora 20.00 la ora 23.00, iar ultimul episod va fi difuzat pe 15 aprilie, la 100 de ani de la scufundarea navei Titanic, informeaza Mediafax.

Talentatul actor roman interpreteaza rolul lui Peter Lubov, un pasager misterios al vasului, care ii tulbura viata lui Jim Maloney, un inginer care a urcat pe vas ca sa paraseasca orasul Belfast.

Filmarile pentru seria "Titanic" s-au desfasurat anul trecut in Budapesta, Ungaria.

De-a lungul carierei, Dragos Bucur a jucat in lungmetraje precum "Hartia va fi albastra", " Marti, dupa Craciun ", "Politist, adjectiv" si "Nasa". In urma cu doi ani, el a jucat alaturi de celebrul actor american Colin Farrell in filmul " The Way Back ".

Trailer Titanic


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea