Filme

#filme #paste #vacanta #calatorie

De Paste calatoreste prin intermediul filmelor

Pastele este o ocazie perfecta pentru o mini-vacanta de relaxare alaturi de cei dragi. Indiferent ca alegi sa pleci la drum sau decizi sa ramai acasa pentru a sarbatori alaturi de familie, poti ajunge in locuri minunate prin intermediul filmelor.

 

Poti urmari filme chiar si in vacanta, mai ales daca drumul parcurs este unul lung si plictisitor sau, pur si simplu, vremea este nefavorabila. Iata cinci filme pe care Netflix ti le recomanda pentru minivacanta de Paste.

Unbreakable Kimmy Schmidt

Kimmy Schmidt este cel mai optimist personaj, cu toate ca a trecut prin experiente dificile. Dupa ce este salvata dintr-un cult apocaliptic, Kimmy se muta in New York si incepe o noua viata intr-o lume complet schimbata. intr-un drum de doua ore, poti urmari 4 episoade care te vor face sa zambesti.

Altered Carbon

Un serial care va atrage privirile vecinilor de drum este Altered Carbon. Plin de actiune si mister, Altered Carbon este o poveste care se petrece cu 300 de ani in viitor, bazata pe romanul cyberpunk noir de Richard K. Morgan. Societatea a fost transformata de noile tehnologii: constiinta poate fi digitalizata; corpurile umane sunt interschimbabile; moartea nu mai este ceva permanent. Takeshi Kovacs este unicul supravietuitor al unui grup de luptatori interstelari de elita care au fost infranti intr-o rebeliune impotriva noii ordini. Mintea sa a fost inchisa in gheata timp de secole, pana cand Laurens Bancroft, un om extrem de bogat, care a trait mult timp, ii ofera lui Kovacs sansa de a trai din nou. in schimb, Kovacs trebuie sa rezolve o crima… a lui Bancroft insusi. intr-un drum mai lung, de 5 ore, poti sa urmaresti jumatate de sezon.

World's Most Extraordinary Homes

Vrei sa ramai cu gura cascata si sa te bucuri si mai mult de drumul spre vacanta? Arhitectul Piers Taylor si actrita Caroline Quentin calatoresc in toata lumea pentru a vizita case neconventionale in locuri extreme. Un episod dureaza o ora si prezinta patru case, asa ca intr-un drum de 3 ore, poti vedea case care sa te inspire pentru toata vacanta.

The Frankenstein Chronicles

Un detectiv urmareste un criminal care pare sa aiba o pasiune pentru dezmembrari in Londra anului 1827, dar cazul ajunge intr-o directie mult mai teribila. Cu episoade de 50 de minute, ai putea sa urmaresti un sezon intreg pe drumul intre Bucuresti si Cluj.

Benji

Daca partenerii tai de calatorie sunt copii, Benji este filmul perfect pentru un drum de o ora si jumatate. O adaptare moderna a unei povesti clasice. Benji este un catel orfan care se imprieteneste cu doi copii rasfatati din New Orleans: Carter si Frankie. Atunci cand cei doi copii sunt rapiti de hoti, Benji le sare in ajutor.

Functia de download a aplicatiei Netflix de pe telefon sau tableta iti permite sa descarci tot ce vrei sa urmaresti folosind conexiunea Wi-Fi de acasa, cu un simplu click. Si ca sa ducem inspiratia mai departe, iata ce iti recomandam sa vezi pe drum, pentru a incepe vacanta cu bine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea