Filme

#filme noi #filme #dakota fanning #distributie film #very good girls

Dakota Fanning va juca in "Very good Girls"

Dakota Fanning urmeaza sa joace in filmul " Very Good Girls " alaturi de Elizabeth Olsen, sora mai mica a gemenelor Ashley si Mary-Kate. Daca pana acum Dakota s-a aflat in negocieri cu producatorii filmului, acum cele doua parti au semnat contractul pentru filmul care se va filma din lunea iunie.

Filmul "Very Good Girls" este povestea a doua colege de liceu si prietene foarte bune care absolvesc liceul si care isi propun sa isi piarda virginitatea in vacanta de dinainte de a intra la colegiu.

Din pacate, prietenia celor doua fete se transforma in rivalitate in momentul in care amandoua se indragostesc de acelasi baiat ( Anton Yelchin ). Trecerea de la perioada de adolescenta a celor doua fete are loc intr-o modalitate in care nimeni nu si-ar fi imaginat, iar la sfarsitul verii fostele colege nu mai sunt deloc adolescente naive si visatoare, ci doua femei foarte puternice.

Filmarile pentru film vor incepe in luna iunie a acestui an, in New York, sub indrumarea companiilor de productie Herrick Entertainment si Groundswell Productions. Reprezentatii companiei au declarat despre film ca "jongleaza cu prietenia si sexualitatea feminina intr-un mod cu totul si cu totul nou."

Dakota va mai aparea in cursul acestui an in productii precum "How is Good", "The Motel Life", "Effie" (o drama biografica) si “The Twilight Saga : Breaking Dawn – Part 2".

Dakota, in cautarea vitorului sot la facultate

Pentru ca a auzit ca in perioada facultatii ai cele mai mari sanse de a-ti gasi viitorul sot, Dakota a declarat ca o sa fie atenta la baietii pe care ii intalneste in aceasta perioada.

Actrita in varsta de 17 ani este studenta in primul al la Universitatea din New York si a spus ca este pregatita pentru prima ei relatie serioasa : "Sunt entuziasmata de ideea de a merge intr-un oras nou si a a intalni un tip. Am avut pana acum un singur iubit cu care am fost impreuna la aceeasi scoala."

Totusi, actrita a declarat ca prioritare raman totusi cariera si scoala, concluzionand ca are suficient timp pentru iubire.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea