Filme

#film #romantic #valetine's day

Cum sa alegi un film romantic pentru Ziua Indragostitilor

Suntem in prag de Valentine’s Day si, daca intr-un articol precedent va indemnam sa mergeti la cinema de ziua indragostitilor, azi va dam cateva sfaturi despre cum sa alegeti un film romantic in eventualitatea in care decideti sa sarbatoriti acasa.

Instructiuni

Pasul 1:
Veti avea nevoie de suficient popcorn si sucuri, deci asigurati-va ca va faceti din timp stocul. Pentru filme romantice se cere si o cutie de servetele macar, in caz ca “jumatatea semnificativa” este usor impresionabila si greu de stavilit cand se pune pe plans.
Pasul 2:
Alegeti un gen de filme romantice. Puteti alege o comedie romantica (ex: Sleepless in Seattle) sau o drama romantica (ex: Becoming Jane).
Pasul 3
Alegeti filmul in functie de rating, pentru ca nu vreti sa dati peste un film prost care sa va ruineze seara romantica planuita indelung. Mai multe informatii despre filme puteti afla aici sau pe site-urile specializate de pe internet.
Pasul 4:
Daca nu va vine in minte niciun film, cautati prin colectia de cd-uri cantece din filme pe care le-ati vazut si v-au placut sau impresionat si ati dori sa le revedeti.
Pasul 5:
Daca ati ales un film, cautati pareri sau cronici referitoare la el. Puteti cauta cronici ale criticilor avizati pe site-uri specializate (vezi imdb.com, rottentomatoes.com) sau cautati pe forumuri parerile celor care au vazut filmul.
Pasul 6:
Daca nu sunteti prea priceput/a la capitolul filme, cereti si parerile prietenilor sau colegilor de serviciu. Nu se stie niciodata de unde apare ideea salvatoare si uneori prietenii stiu mai bine.
Pasul 7:
Pentru a impresiona persoana iubita puteti alege un film clasic (exemplu: comediile cu Katherine Hepburn sau nemuritorul Breakfast at Tiffany’s vor cuceri intotdeauna persoanele romantice). Totusi, tineti minte ca nu toate filmele vechi sunt romantice sau potrivite unei seri de Valentine’s Day. Daca nu va pricepeti la alegerea unui film vechi, sunati un prieten sau cotrobaiti pe internet.

Pasul 8:
Cautati filmele dorite prin magazinele specializate si poate veti alege chiar sa faceti cadou un DVD cu un film romantic. Mai ales ca mai toate magazinele de acest gen au sectiuni speciale de Valentine’s Day de unde puteti alege dintr-o varietate de filme.

Sfaturi

Incercati sa gasiti un film romantic a carui actiune sa aiba loc chiar de Valentine’s Day.
Fiti atenti la starea in care se afla jumatatea si alegeti filmul in functie de starea acesteia. In caz de depresie, o comedie romantica nu poate da gres, dar nu insistati cu un film menit sa smulga lacrimi.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea