Filme

#_pasiune-si-destin-2007

Cu ciocolata, din dragoste, Varcolacul

In Bucurestiul din Katja von Garnier poate la fel de reprezentative pentru Romania ca si varcolacii).

Printre atatia insetati de sange se distinge cu usurinta o faptura blonda pe nume Vivian Gandillon (Agnes Bruckner) care cand nu face bomboane de ciocolata, e varcolac pasnic (si chiar unul nemultumit de existenta sa duala.)

Capetenia haitei, Gabriel (Olivier Martinez) putin peltic, neconvingator in rolul varcolacului sef, vrea sa apere cu orice pret traditiile haitei insa cand tanara Vivian se indragosteste de artistul aiden Galvin (Hugh Dancy), incepe revolta.

Vivian vrea sa renute la neamul patrupezilor carnivori dar asta nu face decat sa puna in pericol viata iubitului sau, omul Aiden. Varcolacii se imblanesc si incepe macelul.

V-ati dat seama … Blood and Chocolate vrea sa impleteasca pasiunea cu fiori de spaima insa ce rezulta este doar o poveste cu tente telenovelistice.

Este clar ca nu avem de-a face cu un simplu film cu varcolaci ci cu un film romantic , sfasietor, la finalul caruia exclami: "Uite dom’le ce poate sa faca dragostea!"

Asadar la fel cum in telenovele un orb isi recapata miraculos vederea, Vivian isi invinge latura animalica datorita sentimentelor puternice. Uau!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea