Filme

#_ostatici-sub-acoperire-2005

Chaos – nimic nou sub soare

Regizorul Tony Giglio (In mainile dusmanilor/ In Enemy Hands, Love, Sex & Murder, Cel mai mic campion/ Soccer Dog: The Movie) revine pe marile ecrane cu Chaos, un film ce se vrea a fi mult mai mult decat povestea jefuirii unei banci .

Un detectiv, Quentin Conners (Jason Statham), revenit dupa o suspendare recenta din functie in urma uciderii unui ostatic si noul sau partener Shane Dekker (Ryan Phillippe), un invatacel blajin, investigheaza jefuirea unei banci. In urma anchetei, iese la iveala o vasta conspiratie iar toate indiciile duc catre sectia de politie, ceea complica situatia.

Rezolvarea vine, evident, de la invatacelul cu fata angelica, Shane Dekker, in care se trezesc simturile de detectiv iscusit si chiar de bataus. El este cel care scapa teafar din orice schimb de focuri sau explozie, tanarul ambitios care descifreaza misterul aplicand teoria haosului.

In Chaos veti intalni urmariri spectaculoase, impuscaturi, explozii, rasturnari de situatie, dialoguri iscusite ce fac deliciul oricarui film politist insa din pacate elementul surpriza nu va fi de gasit .
Ceea ce aduce in plus Chaos, pe langa schema narativa simpla a jafului de la banca, este o privire asupra sistemului politienesc corupt, asupra tradarii, povesti deja cunoscute din alte si alte filme.
Cum nimic nu este nou sub soare … urmariti Chaos si veti descoperi o versiune mai acasa .ro/putin" title="putin">putin laudata a unui alt film: Inside Man.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea