Filme

#filme #trailer #top filme #filme 2011 #trailer film

Cele mai reusite si nereusite trailere in 2011

Un trailer reusit are darul de a te face sa astepti cu nerabdare un film sau, dimpotriva, te poate determina sa renunti la a mai vedea o pelicula. Chiar daca trailerele nu sunt intotdeauna relevante pentru calitatea unei productii cinematografice, iata cateva dintre cele mai reusite, dar si cele mai putin fericite, astfel de filmulete din 2011!

Trailer reusit: Harry Potter and The Deathly Hallows - Part 2

Ultimul film al celei mai de succes francize din toate timpurile a beneficiat de un trailer pe masura. Acesta a inclus imagini din peliculele anterioare ale seriei si trimite la batalia finala, care va decide soarta lui Harry Potter. Trailerul este bine construit si nu uita sa trimita si la latura emotionala a fascinantei povesti.


 

Trailer nereusit: Happy Feet 2

Primul film " Happy Feet " a reusit sa obtina un premiu Oscar pentru Cea Mai Buna Animatie, insa continuarea aventurilor pinguinului Mumble nu a reusit sa atinga nivelul peliculei originale. Trailerul filmului "Happy Feet 2" aduce laolalta o sumedenie de imagini care, insa, nu reusesc sa contruiasca un tot unitar, cu atat mai putin atractiv.

Trailer reusit: Rise of the Planet of the Apes

Pelicula "Rise of the Planet of the Apes " a reprezentat un pariu riscant, dupa ce filmul anterior, "Planet of the Apes", in regia lui Tim Burton, s-a dovedit un esec. Daca pelicula propriu-zisa este o reusita, acelasi lucru se poate spune si despre trailerul care a precedat-o. Povestea emotionanta este surprinsa in trailer, la fel si interpretarea incredibila a actorului Andy Serkis care a intrat in pielea cimpanzeului Caesar.

Trailer nereusit: Killer Elite

Trailerul peliculei de actiune "Killer Elite" ar fi putut fi unul reusit daca nu ar fi inclus o sumedenie de replici cliseice, de tipul "You have no idea who you're messing with" ("N-ai idee cu cine te pui"). In alta ordine de idei, filmuletul include si cateva scene care te fac sa iti doresti sa vezi pelicula in sine (a se vedea secventa cand Jason Statham sare de la o fereastra).



Foto: moviesdx.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea