Filme

#filme #filme proaste #top filme #filme 2011

Cele mai proaste filme ale anului 2011

Daca in fiecare an industria cinematografica se mai imbogateste cu cateva filme cu adevarat spectaculoase si reusite, trebuie mentionat faptul ca, anual, apar mult mai multe pelicule care sunt departe de a fi catalogate drept "decente". Care sunt cateva dintre cele mai nereusite filme ale anului 2011, descopera in continuare!

1. Season of the Witch

Unul dintre cele mai nefericite filme ale acestui an, "Season of the Witch" il are in rolul principal pe Nicholas Cage , un actor care candva juca in pelicule apreciate de critica de specialitate, precum "Face/Off". Din pacate, in ultimii ani, cariera cinematografica a actorului american a avut de suferit, iar filmul "Season of the Witch" nu ii face nici el cinste. Critica a fost de acord, aproape in unanimitate, ca filmul este un dezastru.

2. Big Mommas: Like Father , Like Son

Filmul care a incheiat trilogia, "Big Mommas: Like Father, Like Son" este considerat un esec total. A fost desfiintat de critica de specialitate, dar s-a bucurat de un oarecare succes de box office, chiar daca incasarile au fost mai mici decat cele ale filmelor precedente. Insuccesul de care a avut parte a fost previzibil, cel putin prin prisma refuzului a doi actori importanti din primele doua filme de a mai aparea in pelicula numarul 3.

3. The Dilemma

Comedia cu Vince Vaugh avea toate premizele unui film reusit: o distributie simpatica si un subiect interesant. Cu toate acestea, "The Dilemma" s-a dovedit a fi o pelicula nu tocmai amuzanta, cu personaje pe care nu le prea poti indragi si presarata cu o multime de clisee arhiutilizate si cunoscute. Chiar si cu participarea talentatului Vince Vaugh, "The Dilemma" ramane unul dintre cele mai nereusite filme ale anului 2011.

4. Battle: Los Angeles

O pelicula SF cu efecte speciale spectaculoase si cam atat - astfel a fost descris filmul "Battle: Los Angeles" de catre critica de specialitate. Pelicula a avut de suferit din cauza cliseelor abundente si, desi actori de prima mana, precum Aaron Eckhart si Michelle Rodriguez, ar fi trebuit sa o salveze, prezenta lor nu a reusit decat sa sporeasca ridicolul filmului.



Foto: ivewatchedit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea