Filme

#ciudat #bizar #cinema #film #adult #copil #sarut

Cele mai controversate saruturi pe ecrane

Sarutul a aparut in film inca din prima zi a cinematografiei. Scenele romantice au incalzit intotdeauna inimile privitorilor, mai ales ale privitoarelor. Dar cum Hollywood-ul adora sa faca unele lucruri pe dos si sa lase publicul cu gura cascata, au aparut si cateva scene cu saruturi mai dubioase. In randurile de mai jos am intocmit o lista cu cateva dintre cele mai bizare saruturi din istoria filmului.

• – cel mai confuz sarut

In primul rand o avem pe . Mi-ai frant inima .” Mai adauga Michael.


• The Shining – barbatul si moarta

In timp ce investiga camera 237 in hotelul Overlook Hotel, semi-nebunul Jack ( – o femeie si un copil

Acest sarut foarte probabil ca a dus la introducerea ratingului de “ ” chiar daca un film nu contine scene de violenta sau limbaj explicit. In Me and You and Everyone We Know il vedem pe tanarul baietel, Robby, intalnind o femeie de varsta mijlocie, proprietara unei galerii de arta , pe care o cucerise pe internet. Femeia realizeaza ca el este “barbatul” cu care a conversat pe chat si il satruta de ramas bun, in ciuda faptului ca pustiul are doar opt ani. Surprinzator este ca scena lasa un sentiment de simpatie si nu de dezgust. Ca dovada ca filmul fascineaza si nu oripileaza, controversatul Me and You and Everyone We Know a fost premiat la Cannes, Sundance si multe alte festivaluri de gen.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea