Filme

#filme #top filme #top seriale # seriale bune #seriale anii`90

Cele mai bune seriale ale anilor '90

Anii '90 au reprezentat o perioada fantastica pentru productia de filme seriale, nu doar din punct de vedere numeric, cat mai ales calitativ. Printre cele mai bune seriale ale anilor '90 se numara Seinfeld, Friends sau The Simpsons. Descopera mai multe detalii referitoare la aceste productii.


Seinfeld

Seinfeld este unul dintre sitcomurile care a intrat in istoria cinematografiei si care are inca foarte multi fani. Serialul il are in rolul principal pe comediantul Jerry Seinfeld si pe prietenii acestuia, George Costanza, Elaine si faimosul Kramer.

Jerry Seinfeld a declarat de nenumarate ori ca sitcomul este despre... nimic. Cu toate acestea insa, filmul a foarte primit de catre public neasteptat de bine.



 

Friends

Serialul " Prietenii tai " este in topul celor mai populare seriale la nivel mondial. Filmarile pentru serial au inceput in anul 1994 si au fost finalizate abia dupa 10 ani. In tot acest timp, milioane de oameni au urmarit cu sufletul la gura aventurile prin care au trecut cele 6 personaje, respectiv Joey, Rachel, Phoebe, Chandler, Monica si Ross.



 

Beverly Hills 90210

Cine nu isi aminteste de Dylan, Kelly, Donna, Steve, Brian, Brendon si Brenda, cei care ne-au facut anii '90 mult mai frumosi? Generatii intregi de adolescenti au urmarit Beverly Hills 90210 si au inceput sa isi formeze stilul dupa personajul principal din film.



 

The Fresh Prince of Bel-Air

The Fresh Prince of Bel-Air este filmul care a dat startul carierei actorului Will Smith. Personajul principal, Will, a fost trimis de mama lui in Philadelphia , la rudele sale bogate, pentru a invata manierele specifice clasei inalte. Succesul filmului a constat in faptul ca Will era un tanar cu multa personalitate, al carui comportament era foarte greu de modelat, iar mai multe modificari au suferit, intr-un final, personalitatile familiei bogate.


Melrose Place

Melrose Place prezinta vietile, iubirile si dramele unul grup de tineri din California. Serialul iti prezinta fiecare personaj in parte, care de care cu o personalitate mai puternica si determinat sa isi atinga scopurile indiferent de consecinte si metode.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea