Filme

#filme #top filme #filme julia roberts #julia robert #top filme julia roberts

Cele mai bune filme cu Julia Roberts

Cunoscuta pentru rolurile din Pretty Woman sau Runaway Bride , Julia Roberts este una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood. Aceasta a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun film inspirat din fapte reale, Erin Brockovich.

Iata cateva dintre cele mai bune filme ale actritei Julia Roberts.

Pretty Woman (1990)

Alaturi de Richard Gere, Julia Roberts a reusit sa faca din Pretty Woman unul dintre cele mai bune filme clasice. Actrita interpreteaza rolul unei femei cu moravuri usoare, descoperita de un barbat plin de bani care are cam tot ce isi doreste, mai putin dragoste. Acesta se indragosteste de tanara femeie si o invata pe aceasta cum sa se imbrace, cum sa se poarte si cum sa fie eleganta si rafinata.

Notting Hill (1999)

William Thacker (Hugh Grant) este un barbat divortat, care locuieste in Nothing Hill, un cartier faimos din Londra. Acesta detine o librarie obscura, cu carti de calatorie, acolo unde o cunoaste pe Anna Scott (Julia Roberts), care este o stea de cinema si care isi doreste doar sa cumpere o carte.

William ramane impresionat Anna, iar soarta face ca cei doi sa se indragosteasca unul de cealalt, dupa o serie de intamplari mai putin obisnuite.

Runaway Bride (1999)

Ike Graham (Richard Gere) este un jurnalist care este in cautarea unui subiect spectaculos. Acesta vine sa o cunoasca pe Maggie (Julia Roberts), o femeie care adora sa fie logodita, insa se razgandeste intotdeauna in momentul in care este pe punctul de a merge spre altar. Ike se indragosteste de Maggie si cand sunt pe punctul de a se casatori, ea se panicheaza si face ceea ce stie mai bine: fuge.

Erin Brockovich (2000)

Erin Brockovich, o femeie divortata, cu 3 copii, este capabila sa faca orice pentru a gasi o slujba si pentru a apara drepturile altora. Erin simte ca se ajuta pe sine atunci cand ii ajuta pe altii, asa ca nu se teme sa infrunte personajul cel rau, mai ales atunci cand stie ca va castiga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea