Filme

#jennifer lopez #filme noi #top filme #top filme Jennifer Lopez

Cele mai bune filme cu Jennifer Lopez

Cunoscuta mai mult pentru cariera sa muzicala, Jennifer Lopez si-a incercat norocul si in industria cinematografica. Chiar daca nu exceleaza ca si actrita, Jennifer Lopez a aparut totusi in careva filme care au avut succes. Iata cateva dintre acestea.


Monster in Law


Cand il intalneste pe iubitul sau, iar acesta decide sa o ceara in casatorie, Charlotte nu isi doreste decat sa aiba o familie perfecta. Astfel, ea isi doreste foarte mult sa o cunoasca pe mama lui Kevin si sa aiba o relatie frumoasa de prietenie cu aceasta. Desi in prima faza Viola pare soacra ideala, in realitate este o femeie demonica, care considera ca Charlote nu este suficient de buna pentru fiul sau. Desi Charlote incearca sa fie toleranta o perioada buna de timp, pana la urma rabufneste si incepe sa ii plateasca viitoarei soacre cu aceeasi moneda.

Filmul este o comedie de succes, in care Jennifer Lopez apare alaturi de Jane Fonda.


 

The Wedding Planner


Foarte pasionata de lucrurile pe care le face, Mary Fiore este cea mai cunoscuta organizatoare de nunti din San Francisco, insa pentru ca nu este atenta, este pusa in fata unui pericol de accident. Fiind la momentul si la locul potrivit, Steve ii salveaza viata frumoasei Mary, iar cei doi se indragostesc fara sa stie ca el este mirele pentru care ea panifica o nunta impresionanta.

Cand in sfarsit adevarul incepe sa iasa la iveala, cariera organizatoarei de nunti este pusa in pericol.

 

The Back-up Plan


Satula fiind sa caute barbatul ideal cu care sa faca un copil, Zoe merge la o clinica si incepe un tratament de insemniare artificiala. Zoe nu are foarte mari sperante pentru ca medicul o averizeaza ca de cele mai multe ori aceasta metoda nu are rezultate din prima incercare. Mai
mult decat atat, ea uita de tratamentul de insemniare din momentul in care il intalneste pe Stan si, desigur, nu ii spune acestuia despre planurile pe care le are.

Desi cei doi incep sa aiba o relatie si lucrurile decurg foarte bine, Zoe afla ca este insarcinata, iar din acest moment in relatia lor apar tot felul de neintelegeri, discutii si conflicte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea