Filme

#cereri in casatorie #top filme #filme celebre #cereri in casatorie filme

Cele mai bune cereri in casatorie din filme

Cererile in casatorie din filme sunt intotdeauna impresionante, chiar daca nu sunt neaparat romantice, pregatite cu mult timp inainte si uneori departe de a avea cele mai potrivite cuvinte sau momente. Iata cateva dintre filmele cu cele mai memorabile cereri in casatorie.

1. Pride & Prejudice (2005)

Elizabeth Bennett (Keira Knightley) interpreteaza roul unei femei independente din Anglia secolului 19. Oricat de mult ar incerca sa se opuna, Elizabeth nu poate rezista fermecatorului domn Darcy, mai ales cand acesta ii propune tinerei sa il scape de agonie si sa se casatoreasca cu el. Desigur, discursul este unul destul de lung si pompos, iar initial aceasta cerere o jigneste oarecum pe Elizabeth deoarece Darcy ii spune acesteia ca o place in ciuda judecatii lui.

2. Gone With The Wind (1939)

Propunerea de casatorie din aceasta productie nu este neaparat una romantica. Dupa ce ramane vaduva pentru a doua oara, Scarlett O'Hara Wilkes Kennedy se intalneste cu Rhett Butler exact la inmormantarea sotului sau. Rhett o iubeste pe Scarlet si ii spune acesteia ca "Nu mai pot astepta sa te prind intre soti".

3. The Proposal (2009)

Sandra Bullock joaca rolul lui Margaret, o femeie pentru care cariera este totul. Pentru a nu fi deportata in Canada, Margaret trebuie sa se casatoreasca, asa ca decide sa il ameninte pe asistentul sau sa ii faca un mare favor: sa o ia de nevasta. Pentru ca Andrew a fost umilit de nenumarate ori de catre Margaret, barbatul considera ca aceasta este cea mai buna ocazie de a o trata in mod similar. Astfel, pentru a accepta sa faca o nunta, Andrew o forteaza pe Margaret sa il ceara in casatorie, asezata in genunchi, in mijlocul New Yorkului.

4. Love Actually (2003)

Jamie Bennett (Colin Firth) se indragosteste nebuneste de Aurelia, menajera sa, asa ca decide sa o ceara in casatorie, de fata cu toata familia sa, folosind cuvinte din limba ei nativa. Acesta invata suficiente cuvinte in portugheza, astfel incat sa formeze un spearch si sa o impresioneze pe viitoarea sa mireasa.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea