Filme

Ce supererou de film ai putea fi?


Cu totii am vrea sa fim macar o data in viata supereroi. Si mai ales dupa ce am stat alaturi de cei mai celebri si curajosi supereroi de film. Cu totii am vrea sa salvam lumea, sau macar o persoana aflata in pericol. Dar noi nu avem super-puteri, sau cel putin nu stim inca de ele.

Se intampla cateodata sa ne regasim intr-un supererou, in faptele sale, in ideile sale, sau in curajul si indemanara sa. Iar daca am avea superputeri, unul dintre eroii celebri ai filmelor de gen, ar fi poate chiar corespondentul nostru. Sase supereroi, sase personalitati, o multime de oameni care viseaza la viata lor extrema. Cine sunt ei si cine suntem noi? Voi in pielea carui supererou va regasiti?

  • Spiderman
  • Batman
  • Superman
  • Catwoman
  • Wonder Woman
  • Invisible Woman (Fantastic Four)


  • Spiderman

    Personajul Omului-paianjen, Peter Parker, este un adolescent obsedat de repingere, nepotrivire si singuratate. Un tanar inteligent, doritor sa ajute pe toata lumea, iar in majoritatea cazurilor, el este cel care intra in bucluc neintentiont.

    Daca esti Spider-man, inseamna ca esti o persoana timida ce ar face tot posibilul sa iasa in evidenta, chiar daca asta inseamna sa fi “calcat in picioare” de cele mai multe ori. Inteligenta ta este un atu, iar tu stii bine asta atunci cand cineva la care nici nu te astepti iti cere ajutorul .

    Batman

    Identitatea secreta a lui Batman este Bruce Wayne, un industrialist instarit, chipes, si altruist. Deosebirea lui fata de ceilalti supereroi, este ca el nu are puteri supranaturale, folosindu-se in schimb de istetimea sa, abilitatile de detectiv, stiinta si tehnologie, bani si abilitati psihice.

    Daca esti Batman, inseamna ca esti o adevarata personalitate, un individ care nu are nevoie de prea multe cuvinte pentru a se face inteles sau ascultat. Poate ca nu in toate cazurile exista banii, cum este in cazul lui Bruce Wayne, dar asta nu te impiedica sa te lasi si o scoti la capat.

    Superman

    Superman, pe numele sau de pamantean, Clark Kent, sau pe numele de kriptonian, Kal-El, este genul de supererou patriot, charismatic, chipes, care dobandeste o forta indestructibila, viziune laser si una dintre cele mai placute abilitati, aceea de a zbura.

    Daca esti Superman, intotdeauna te gandesti la cel de aproape, punandu-i binele lui inaintea problemelor tale. Esti o persoana pternica (nu neaparat fizic), autoritara, dar cand te transformi in Clark Kent, toate aceste lucruri se uita… pana data viitoare.

    Catwoman

    O hoata cu gusturi foarte rafinate. Activitatile sale si identitatea costumata sunt o urma a abuzurilor reprimate pe parcursul timpului. Catwoman este catalogata mai mult drept o anti-eroina, decat o eroina.

    Daca te regasesti in Catwoman, inseamna ca esti o persoana sireata, egoista, dar finuta ca o felina. Totul se rezuma la tine, iar restul … pe mai tarziu. Insa, nu poti lasa restul lumii sa treaca pe langa tine asa pur si simplu, ci iti protejezi atat teritoriul, cat si persoanele din jur.

    Wonder Woman

    Printesa Diana este o amazoana din mitologia greaca . Numele sau te duce cu gandul asupra personajelor mitologice Diana si Artemis. Este descrisa ca fiind “frumoasa ca Afrodita, desteapta ca Atena, rapida ca Hermes, si mai puternica decat Hercule”.

    Daca esti Wonder Woman, atunci zeii te saluta. Te crezi o frumoasa si puternica zeita si ai putea chiar sa te ridici la aceste calitati. Esti o persoana cinstita, care nu suporta atunci cand se face vreo nedreptate, iar autoritatea si disciplina te fac sa devii o adevarata justitiara.

    Invisible Woman ( Fantastic Four )

    Sue si-a primit puterile dupa ce s-a expus unor radiatii cosmice. Se poate “ascunde” cu usurinta datorita calitatilor sale ce ii permit sa fie invizibila si, in acelasi timp, poate proiecta campuri puternice de energie invizibila. Invizibilitatea pasiva a acesteia se traduce drept o posibilitate de a se ascunde in aventurile echipei. Totusi, dupa ce isi dezvolta abilitatea de proiectare a campurilor de energie, Sue Storm devine un membru mult mai puternic al echipei si a doua la comanda.

    Daca esti Femeia Invizibila, inseamna ca esti o persoana metamorfica. Stai in banca ta, ba chiar mai mult – nu te afisezi deloc atunci cand “pericolul” este asupra ta, sau a celor din jur. In schimb, cand stii ca ai “o arma secreta” de atac, te transformi intr-o adevarata protectoare, incercand sa acoperi totul, poate chiar mai mult decat este nevoie sau decat poti duce.

    Daca te-ai regasit macar intr-unul dintre celebrii supereroi ai filmelor preferate, atunci cu siguranta iti poti permite sa-ti lasi imaginatia sa zboare si sa devii cel mai puternic supererou de film.

    Trailer Batman

    Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

    Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

    •  
    •  

    Articol scris de

    Vezi toate articolele

    Articole din cinema

    Top

    Cauta-ti perechea