Filme

#kate winslet #actori celebri #actori la hollywood # biografie kate winslet

Ce nu stiai despre Kate Winslet

Una dintre cele mai talentate prezente feminine de la Hollywood, actrita Kate Winslet a mai adaugat un premiu la colectia sa impresionanta. De aceasta data, este vorba despre un premiu Emmy pe care l-a obtinut pentru rolul sau din miniseria " Mildred Pierce ". Crezi ca stii totul despre Kate Winslet? Descopera cateva curiozitati in cele ce urmeaza!

1. Kate Winslet a refuzat rolul jucat de Gwyneth Paltrow in filmul "Shakespeare in Love" (1998), care i-a adus un premiu Oscar celei din urma, cat si pe cel interpretat de Jodie Foster in "Anna si regele" (1999).

2. Primul sau job de actrita a fost un rol intr-o reclama la cerealele Sugar Puffs.

3. A fost luata in considerare pentru rolul lui Bridget Jones din ecranizarea romanului "Jurnalul lui Bridget Jones" (2001). Insa, in cele din urma, rolul a incaput pe mana actritei Renee Zellweger, considerata mai potrivita datorita varstei, mai apropiate de cea a personajului din carte.

4. A fost purtatoarea de cuvant a companiei de cosmetice Lancome , in 2007.

5. Kate Winslet este mai mare cu doar 12 ani decat Evan Rachel Wood, actrita care a jucat rolul fiicei sale in miniseria "Mildred Pierce".

6. Kate Winslet este una dintre singurele opt actrite care au castigat Oscarul, premiul BAFTA, premiul Critics' Choice, Globul de Aur si premiul SAG pentru acelasi rol. In aceeasi categorie intra si actritele Julia Roberts, Renee Zellwegger, Reese Witherspoon, Hellen Mirren , Jennifer Hudson, Mo'Nique si Natalie Portman.

7. A declarat ca a avut senzatia ca il saruta pe fratele ei, referitor la scena sarutului dintre ea si Leonardo DiCaprio din filmul "Titanic".

8. A purtat peruci in cateva dintre filmele in care a jucat. Acestea sunt: "Heavenly Creatures", "Quills", "Iris", " Eternal Sunshine of the Spotless Mind " si "Romance and Cigarettes".

9. A avut o aventura cu actorul Rufus Sewell , colegul sau de platou din filmul "Hamlet".

10. A lesinat in timpul scenei din cada din filmul "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", descoperind, astfel, ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil, Joe.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea