Filme

#Death Wish. Razbunarea #Bruce Willis salveaza lumea #bruce willis #premiera cinematografica

Bruce Willis salveaza lumea. Din nou!

Bruce Willis revine pe marile ecrane pentru a salva din nou lumea. De aceasta data, actorul joaca rolul unui chirurg renumit, ce si-a facut un obicei din a salva vieti. Viata lui se schimba insa complet in momentul in care sotia acestuia este ucisa, iar fiica se afla in coma pe patul de spital, in urma unui atac prin brutalitate.

 

Bruce Willis joaca rolul lui Doctorul Paul Kersey in pelicula "Death Wish. Razbunarea". Kersey hotaraste sa-si foloseasca abilitatile lui unice pentru a deveni un razbunator care nu cunoaste indurarea. Acesta isi insuseste o identitate alternativa si traieste o viata dubla.

Zi de zi este Kersey chirurgul, iar noaptea, cand iese pe strazi, devine un justitiar cunoscut sub numele de Grim Reaper. Willis, ale carui performante au adus mereu complexitate personajelor sale, l-a perceput pe Paul Kersey drept un om care isi urma drumul in viata linistit.

"Eu chiar cred ca, la un nivel foarte profund, totul se intampla cu un scop. Am crezut ca acest personaj e pe drumul pe care trebuie sa fie. Pentru a fi doctor, asa cum este Kersey, trebuie sa vrei sa ajuti oamenii. Apoi, desi lucrurile se desfasoara in urma unei tragedii, el ajunge unde este pentru ca asa era menit sa se intample, intr-un fel sau altul.", declara Bruce Willis.

"Oamenii au aceasta fantezie de a fi justitiari, de a lupta impotriva criminalitatii. Acesta este si unul dintre motivele pentru care filmele cu super-eroi sunt atat de populare. E ideea ca oamenii obisnuiti au puterea de a se lupta cu raul", spune Roth, regizorul filmului.

"Am sapat foarte adanc pentru a vedea cum putem spune aceasta poveste intr-un fel in care spectatorii sa se poata conecta cu ea. Am stiut ca nu putem face ceva ca in anii '70, pentru ca s-au schimbat foarte multe lucruri de atunci, insa un lucru e sigur – Paul Kersey este impins spre actele sale de violenta de frustrarea pe care o are din cauza lipsei de resurse a politiei. El decide sa ii gaseasca pe atacatorii familiei sale dupa ce intra in posesia unui indiciu", spune producatorul Roger Birdbaum.

Filmul "Death Wish. Razbunarea" va avea premiera pe 9 martie 2018.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea