Filme

#brad pitt #rol # tata vitreg # willow smith # annie

Brad Pitt, dorit intr-un musical hip-hop produs de Will Smith

Brad Pitt este dorit de actrita si cantareata willow smith in remake-ul pe ritmuri  hip-hop al musicalului Annie, scrie aceshowbiz.com.

Fiica lui Will Smith detine la randul sau un rol in aceasta productie si spune ca si-ar dori ca Pitt sa intepreteze rolul Daddy Warbucks, tatal ei adoptiv din film.

In ecranizarea din 1981 a lui Annie, rolul pentru care este solicitat Brad Pitt a fost interpretat de Albert Finney. Fiica in varsta de 10 ani a lui Will Smith a refuzat sa ofere si alte detalii despre noul annie.

Filmul urmeaza sa fie produs de Will Smith, sotia sa Jada Pinkett Smith si cuplul de muzicieni Beyonce-Jay-Z.

In alta ordine de idei, Brad Pitt ar putea aparea in noile episoade ale serialului Dallas. Potrivit unor surse, producatorii serialului vor ca starul de la Hollywood sa aiba o aparitie cameo in noul Dallas .

“Daca episodul pilot este bine primit, ideea este ca, pe langa audienta noua, sa fie atrasi si vechii fani ai Dallas-ului”, spun sursele citate, care sustin ca in aparitia lui Pitt ar asigura serialului un rating ridicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea