Filme

#bolt #animatie #comedie #disney #john travolta #cronica #primele ecouri #_bolt-2008

Bolt - primele ecouri

Pentru super catelul Bolt (voce John Travolta), fiecare zi este plina de aventuri, pericole si intriga. De ce? Pentru ca Bolt este starul unui serial de televiziune. Cand ajunge din greseala in New York, pentru el incepe una dintre cele mai mari aventuri ale sale, o calatorie de-a lungul tarii prin lumea reala.

Dupa atatia ani pe platourile de filmare, Bolt a ajuns sa creada cu adevarat ca superputerile sale uimitoare sunt reale, iar acest lucru va crea numeroase situatii amuzante.

Primele reactii

Criticii spun ca Bolt este o comedie animata placuta, care trece cu povestea peste stadiul de familiaritate datorita efectelor vizuale puternice si personajelor incantatoare. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand cu 26 decembrie.

Pro


Entertainment Weekly: Este o zi minunata in America atunci cand complicatul pare simplu, iar o replica desteapta pare o regula, nu o exceptie (Lisa Schwarzbaum)

New York Magazine: Blockbusterul animat marca Disney, Bolt, este un film incantator pentru intreaga familie. Dar daca as fi vazut acest film in copilarie, as fi fost foarte traumatizat (David Edelstein)

Arizona Republic: Povestea este oarecum previzibila, dar Bolt este un film dragut si vesel, iar animatia este de prima mana (Bill Goodykoontz)

Los Angeles Times: La sfarsitul zilei, Bolt nu ramane decat o pelicula Disney amuzanta si incantatoare. Dar viziunea producatorului John Lasseter l-a facut mai inteligent decat in mod obisnuit (Kenneth Turan)

Boston Globe: Formatul genial va aduna un public destul de diversificat (Wesley Morris)

San Francisco Chronicle: Desi nu se ridica la nivelul filmelor Finding Nemo sau The Incredibles, Bolt este o capodopera in comparative cu pelicula animate din 2002, Treasure Island (Ruthe Stein)  

Contra

Globe and Mail: Aceasta pelicula Disney-vreau-sa-fiu-Pixar este originala si placuta. Problema apare atunci cand partile originale nu sunt placute, iar cele placute nu sunt originale ( Liam Lacey)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Bolt

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea