Filme

#blockbuster #2009 #film #teaser #underworld #wolverine #transformers 2 #harry potter

Blockbusterele anului 2009 (partea I)

Este prea devreme sa vorbim despre filmele din 2009? Cu o aparitie fulger a informatiilor pe internet si cu teasere aparute cu luni intregi inainte ca filmul sa fie programat pentru lansare, nu poti stii niciodata cand este prea devrme sa vorbesti despre filmele anului viitor. Avem noroc ca lista aceasta nu este alcatuita din filmele lui 2010.

Unele dintre aceste productii vor avea cu siguranta succes, in timp ce altele vor fi in cadere libera inca de la lansare. Oricum, noi va invitam sa faceti cunostinta cu filmele anului viitor.


World of Warcraft

Inca nu se stiu prea multe despre acest proiect, nici macar numele celor care se vor implica in productia filmului, dar ce stim este ca actiunea filmului se va desfasura cu aproximativ un an inaintea evenimentelor petrecute in jocul online World of Warcraft.

Ma indoiesc ca filmul va ajunge pe marile ecrane in urmatorul an. Producatorii sunt optimisti si promit ca il vor lansa pana la finele lui 2009. Sa le uram succes.

Nu cred ca filmul ar duce lipsa de succes daca stam sa ne gandim la milioanele de fani ai jocului din lumea intreaga. Numai sa vedeti cati preoti, elfi si paladini vor sta la coada pentru acest film.


Ninja Assassin

Titlul nu este unul tocmai original. Ninja Assassin ma duce cu gandul la un film cu Bruce Lee sau Chuck Norris. Chiar daca nu au fost inspirati, producatorii ne asigura ca la capitoul scene de lupta situatia este alta.

Ninja Assassin prezinta povestea unui copil (Razio) cules de pe strada, crescut si educat in spiritul ninja de clanul Ozunu - organizatie a carei existenta este considerata un mit. Raizo intoarce spatele, cativa ani mai tarziu, celor care s-au ingrijit de el. Motivul? Clanul Ozunu ordona uciderea celui mai bun prieten al sau.

Departe de lume si macinat de ura, Raizo asteapta momentul potrivit pentru a-si pune in aplicare planul de razbunare.


Friday The 13th

Jason Voorhees isi pune pentru a mia oara masca de hochei pe fata si se reapuca de macelarit adolescenti.

Povestea filmului vrea sa fie o continuare a originalului din 1980. Cu mult timp in urma, un baiat pe nume Jason Voorhees s-a inecat in lacul Crystal, dar el de fapt nu a murit, ci s-a intors si i-a omorat pe toti consultantii taberei de vara de la Crystal Lake. Multi ani mai tarziu aceste intamplari au fost date uitarii, dar acele crime sunt pe cale de a se repeta cand un grup de tineri descopera tabara parasita de la Crystal Lake.

Underworld: Rise of the Lycans

Primele doua parti au lasat suficiente detalii pentru a crea un prequel bun, zic eu. Din prima parte stim ca varcolacii (lycan-ii) au fost gardienii sau mai bine zis sclavii vampirilor si ca liderul varcolacilor era indragostit de fiica lui Viktor, conducatorul vampirilor.

Actiunea filmului Underworld: Rise of the Lycans este plasata in Evul Mediu. Povestea se axeaza pe originea razboiului sangeros dintre vampire si varcolaci, care s-a intins de-a lungul secolelor.


Transformers: Revenge of the Fallen

Celebrii roboti vor sa ne transforme si vara lui 2009 intr-una exploziva si plina de adrenalina. Transformers 2 nu a suferit mari modificari in distributie, ba chiar deloc as spune. Acelasi Shia LaBeouf cu aceiasi Megan Fox, alaturi de acelasi Optimus Prime vor fi nevoiti sa tina din nou piept Decepticonilor. De data aceasta in intregul univers.


Watchmen

Watchmen este o productie noua. Nu este un prequel, sequel sau remake. Este o poveste despre crima si conspiratie, care se petrece intr-un univers paralel si despre un grup de supereroi care fac parte dintr-un program infiintat de guvernul american.

Actiunea se petrece in America anilor ’80, care trece printr-o perioada tumultuoasa, dupa ce gloria erei supereroilor costumati a apus odata cu acest program infiintat inca din cel de-al Doilea Razboi Mondial.


inglorious bastards

Inglorious Bastards este un remake al filmului Quel maledetto treno blindato (1978). Ce il face sa fie atat de "periculos"? Pai sa incepem cu regia, care este semnata de Quentin Tarantino, apoi dam o fuga prin distributie, unde observam nume sonore ca Brad Pitt, Diane Kruger, Samuel L. Jackson sau Mike Myers.

Filmul prezinta povestea unui grup de soldati americani de origine ebraica. Grupul este ales sa se infiltreze in spatele liniilor inamice in Franta ocupata de nazisti in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Misiunea acestora este de a semana frica in randurile inamicului prin modul in care ii omoara pe nazisti.


Fast & Furious

Primul film a fost bunicel. Cel de-al doilea a fost cat de cat acceptabil. Din Tokyo Drift nu-mi amintesc decat sfarsitul, cand l-am vazut pe Vin Diesel si am realizat (mai bine zis am sperat) ca acesta va reveni in rolul lui Dominic.

Fast & Furious isi muta actiunea in Republica Dominicana, unde cei doi eroi - Toretto si Brian - trebuie sa infrunte un inamic comun. Toretto si Brian trebuie sa inceteze sa nu mai aiba incredre unul in altul si sa spere sa scape prin fel de fel de manevre de aceasta noua amenintare din partea unui mare traficant de droguri pe nume Braga.


X-Men Origins: Wolverine

Unul dintre cele mai populare personaje Marvel, Wolverine vine in atentia publicului cu propriul sau film. La fel ca si in Underworld, seria X-men, mai ales partea a doua, a lasat destule semne de intrebare cu privire la Wolverine.

X-Men Origins, prequel al celebrei serii, prezinta aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative inainte de a-l intalni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine porneste in cautarea propriului sau trecut si a originii uimitoarelor sale puteri. In rolul principal a fost distribuit acelasi Hugh Jackman.


Harry Potter And The Half Blood Prince

In 2001, lumea avea sa faca cunostinta cu micutul vrajitor Harry Potter, iar el avea sa faca cunostinta cu lumea magica si scoala de magie Hogwart. De atunci au trecut sapte ani, iar aventurile lui Potter nu s-au terminat.

In Harry Potter and the Half-Blood Prince, Voldermort va incerca sa controleze atat lumea oamenilor cat si cea a vrajitorilor. Nimeni nu se mai afla in siguranta. Harry Potter deja a inceput sa suspecteze pericolele care ar putea proveni chiar din interiorul scolii, dar pe Dumbledore il preocupa mai mult pregatirea lui Harry pentru confruntarea finala, care acum este inevitabila.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Underworld: Rise of the Lycans

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea