Filme

# two and a half men #actor #Angus T. Jones

Angus T. Jones nu va aparea in ultimele episoade din "Two and a half men"

Actorul Angus T. Jones nu va aparea in ultimele doua episoade din productia "Two and a half men". Nu este inca sigur daca acest lucru este o pura intamplare, provocata de scenariul filmului sau daca are legatura cu declaratiile pe care Angus le-a facut recent.

Mai exact, Angus T. Jones si-a dat seama ca serialul "Two and a half men" are prea multe glume deocheate si ca nu respecta preceptele Bibliei. Tanarul a devenit peste noapte un crestin fanatic si s-a intos impotriva filmului care l-a consacract si pentru care primeste 300.000 de dolari, la fiecare episod.

Angus T. s-a filmat in timp ce ii indemna pe fanii sai sa nu se mai uite la "Two and a half men". "Nu va mai uitati. Este o mizerie", a mentionat Jones.

Update: Angus T. Jones sustine ca regreta afirmatiile pe care le-a facut si si-a cerut scuze pentru ca a provocat o serie de neintelegeri:

"Nu pot indrepta fiecare declaratie gresita sau neintelegere aparuta si nu pot acoperi tot ce s-a spus despre acest subiect, insa as vrea sa clarific un lucru: sunt recunoscator si am respect pentru toti oamenii minunati de la Two and a Half Men, alaturi de care am lucrat in acesti zece ani si care au devenit o extensie a familiei mele", a mentionat actorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea