Filme

#filme noi #charlie sheen #anger management #distributie film #premiera film

"Anger Management" va avea premiera in 2012

Fanii lui Charlie Sheen au un motiv de bucurie. Charlie Sheen va reveni pe micile ecrane intr-un nou serial de televiziune, " Anger Management ". Producatorii serialului au anuntat ca premiera va avea loc in vara lui 2012.

Pentru inceput vor fi filmate numai zece episoade, iar daca serialul va avea succes, vor urma alte 90 de episoade. Serialul "Anger Management " are la baza filmul cu acelasi nume, ai carui protagonisti au fost Jack Nicholson si Adam Sandler .

Charlie Sheen va lua rolul psihiatrului, care incearca sa-si ajute pacientul sa-si stapaneasca nervii. Cu toate acestea, metodele terapeutice folosite de psihiatru nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai seama cine este pacientul si cine psihiatrul.

"Am ales "Anger Management" pentru ca ar putea fi o provocare pentru mine sa joc rolul unui tip cu serioase probleme cu furia. Cred ca este o idee grozava", a declarat Charlie Sheen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea