Filme

#filme noi #angelina jolie #filme #maleficent #distributie film

Angelina Jolie, rol in productia Maleficent

Urmatorul proiect cinematografic ales de Angelina Jolie, dupa debutul regizoral din "In the land of Blood and Honey", o va plasa pe vedeta in fata camerelor de filmat, in rolul vrajitoarei cea rea, Malefica, dupa o adaptare a basmului "Frumoasa din Padurea Adormita".

Pelicula live-action va prezenta povestea binecunoscutului desen animat Disney din 1959, intr-o varianta propriei antagonistei.

"Sper ca in final sa puteti vedea in ea doar o femeie care este capabila de multe lucruri. Doar pentru ca alege sa se protejeze pe sine insasi si este agresiva nu inseamna ca nu are si alte calitati . Trebuie sa-i descifrezi caracterul", si-a descris Angelina noul personaj, intr-un interviu pentru Enterteinment Weekly.

" Maleficent " are programata lansarea in 2013, iar regia filmului ii va apartine lui Robert Stromberg, in timp ce scenariul va fi realizat de Linda Woolverton.

Foto:informatiazilei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea