Filme

#_yours-mine-and-ours-2005

Ai mei, ai tai si ai nostri...bani, merita sa fie economisiti

Un film despre o mare familie, incadrat lejer in categoria filme de duzina, pe marile ecrane din Romania … Yours, mine and ours.

Dupa Cheaper by the dozen si Cheaper by the dozen 2, originalitatea pare sa fi ajuns la fundul sacului. Asa se face ca filmul de fata batatoreste un subiect banal in cel mai grosier mod posibil, fara urma de originalitate .

Un el si o ea, ex iubiti in liceu, ex regele si regina balului, Helen North (Renne Russo) si Dennis Quaid (Frank Beardsley) se regasesc dupa multi ani, el un amiral vaduv obisnuit cu reguli stricte , ea o vaduva designer … se casatoresc rapid si isi aduna in acceasi casa progeniturile, 18 la numar, plus un porc.

Copiii lui sunt ordonati, ai ei sunt de nestapanit si nebunia incepe. Ca de fiecare data copiii insceneaza tot felul de farse, si povestea se repeta, cariera lui este sacrificata la un moment dat in favoarea familiei, a ei merge din ce in ce mai bine, copiii ajung sa fie prieteni de nedespartit, apoi apare ruptura, pentru ca in final lucrurile sa triumfe cu o nelipsita nunta de vis si o imbratisare de grup.

Mult zgomot pentru nimic si multi, multi copii care bat la portile afirmarii la Hollywood.

Poate ca nu o sa va placa Dennis Quaid pe care rolul de tata autoritar si carierist nu-l prinde deloc insa in mod sigur o veti admira pe Renee Russo imbracata foarte sic.
Mie mi-a placut porcul.







Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea