Filme

#actori #roluri de femeie #johnny depp #robin williams

Actori in roluri de femeie

Exista actori pentru care a devenit o provocare sa joci roluri care necesita o trecere in tabara reprezentatelor sexului slab.

Iata cativa dintre curajosii care de-a lungul timpului au aflat pe propria piele ce inseamna fond de ten, ruj, rimel si creion dermatograf .

Robin Williams

La varsta de 42 de ani actorul de comedie Robin Williams a acceptat rolul unui tatic divortat care face tot ce-i sta in putere pentru a petrece cat mai mult timp in preajma celor trei copii ai lui.

Williams se da peste cap si se transforma cat ai clipi in Euphegenia Doubtfire, o batranica de 60 de ani, care este angajata ca bona pentru copii sai.

Dustin Hoffman

Dustin Hoffman face unul dintre cele mai bune roluri ale sale in comedia “Tootsie” .

Hoffman este interpreteaza rolul unui actor somer care este atat de disperat dupa un job, incat accepta sa se deghizeze in femeie pentru a fi primi un rol intr-un serial TV.  Rolul din “Tootsie” i-a adus lui Hoffman un premiu BAFTA.

Johnny Depp

Johnny Depp se poate lauda ca face parte din categoria actorilor care nu au avut parte de roluri plictisitoare.

Rand pe rand a fost omul-foarfece, pirat, barbier diabolic, spargator de banci.

Si Depp a avut parte de de sani falsi, peruca si rus.

Va puteti convinge de asta urmarind “Ed Wood”, povestea celui care este considerat cel mai prost regizor al tuturor timpurilor, dar si “Before The Night Falls”, unde interpreteaza rolul unui puscarias travestit.

Martin Lawrence

Si Martin Laurence si-a schimbat sexul, ba chiar si-a triplat greutatea pentru a intra in pielea “coanei mari”.

Se pare ca lui Lawrence i-a placut atat de tare rolul, inca a acceptat sa joace si intr-o continuare a filmului.

Tony Curtis si Jack Lemmon

Nu puteam sa inchei aceasta trecere in revista a actorilor travestiti in femei, fara sa aduc in discutie “ Some Like It Hot ”, o pelicula care a facut deliciul multor generatii. 

Tony Curtis si Jack Lemmon sunt doi muzicieni care asista involuntar la o rafuiale dintre doua bande de gangsteri. Temandu-se pentru vietilor, se travestesc in doua cantarete distribuite intr-un musical. Intamplarea face ca amandoi sa se indragosteasca de aceeasi fata, jucata de Marilyn Monroe.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea