Filme

#mickey rourke #bill murray #james franco #paul newman #arnold schwarzenegger #john goodman

6 actori care regreta rolurile din filmele intens criticate

Nimeni nu este perfect, nici macar actorii de prima mana din Cetatea Filmului American. Chiar daca au fost laudati pentru prestatia lor in repetate randuri, nu sunt putini actorii care se amuza sa recunoasca faptul ca au interpretat diverse roluri cu care nu se mandresc si care au fost criticate aspru de specialisti si de public, deopotriva.

1. James Franco



James Franco este unul din actorii care se amuza pe seama rolului sau deplorabil din "Your Highness". Acesta a declarat ca regreta faptul ca a acceptat sa joace acest rol si ca si-ar dori ca lumea sa nu-si aminteasca numele lui cand se gandeste la aceasta comedie (in care a aparut si Natalie Portman, printre altii).

2. Bill Murray



Singurul motiv pentru care Bill Murray a acceptat sa fie inclus in distributia comediei negre "Zombieland" a fost faptul ca scenariul era scris de Joel Cohen, scenaristul animatiei de succes "Toy Story".

3. Mickey Rourke



Mickey Rourke nu a ezitat sa-si exprime nemultumirile in legatura cu rolul sau din drama "Passion Play" din 2010. De fapt, actorului nu i-a placut deloc intreg filmul, nu doar rolul sau. Rourke este de parere ca, daca iti construiesti o cariera cinematografica, este normal sa ai unele roluri cu care sa nu te mandresti.

4. Arnold Schwarzenegger



Schwarzenegger este un alt actor care isi regreta rolul dintr-un film. Vedeta a declarat ca "Red Sonja" este cel mai prost film in care a fost implicat si a glumit spunand ca metoda lui de a-si pedepsi copiii este aceea de a-i incuia intr-o camera si de a-i obliga sa se vizioneze filmul in cauza.

5. John Goodman



John Goodman se simte flatat atunci cand vin copiii la el si il citeaza din diverse filme in care a jucat; actorul american se amuza, de altfel, declarand sarcastic ca s-ar impusca daca acesti copii i-ar spune replici din "The Flintstones".

6. Paul Newman



Paul Newman a fost atat de rusinat de rolul sau din "The Silver Chalice", incat atunci cand era programata premierea filmului, starul a publicat intr-o revista un anunt in care isi cerea scuze si avertiza publicul sa nu vizioneze pelicula. Desi astfel n-a facut decat sa ii atraga si mai tare pe aceia deja curiosi, Paul Newman era de parere ca "The Silver Chalice" a fost cel mai prost film produs in anii 1950.

Sursa foto: filmeweb.pl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea