Filme

#The intern #Internul #Maze Runner: The Scorch Trials #Labirintul: Incercarile focului #Transporter: Mostenirea #The Transporter Refueled #filme septembrie #Amy #everest #filme #septembrie #lansari #cinematograf #cinema

5 filme pe care sa nu le ratezi luna aceasta

In luna septembrie, cinematografele vor fi "asediate" de filme bune, de la Labirintul: Incercarile focului (continuarea filmului Labirintul) si pana la filme inspirate din povesti reale precum Amy si Everest. Iata cinci ecranizari pe care nu trebuie sa le ratezi!

Transporter: Mostenirea (The Transporter Refueled)

Frank Martin este un transportator foarte priceput pe care banii il pot cumpara usor. Acesta intra in afaceri ilegale si este angajat de Anna, o femeie fatala care are ca spo uciderea unor traficanti de persoane din Rusia. Cand isi da seama ca a fost pacalit, afla ca Anna si acolitele sale i-au rapit tatal (Ray Stevenson) ca sa-l constranga pe Frank. Manat de razbunare, incalca toate regulile si nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si salva tatal.

Premiera are loc in data de 4 septembrie.

Sursa foto: glitterandmud.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea