Filme

#halloween #poltergeist #filme halloween #Nightmare on Elm Street #The Silence of the Lambs #The Shining

5 filme pe care merita sa le revezi de Halloween

Halloweenul inseamna groaza, suspans si frica, iar aceste senzatii le poti obtine cu usurinta cu ajutorul unor filme speciale. Invita-ti toti prietenii la tine acasa si organizeaza un maraton de filme, pentru o noapte de Halloween de neuitat.


The Shining


Voci care se aud din spatele peretilor si un tata care este determinat sa isi ucida cu sange rece familia reprezinta un scenariu de groaza. The Shining il are in rolul principal pe Jack Nicholson, care este posedat de fostul manager al hotelului de care are grija, un barbat care si-a omorat sotia si cele doua fiice.

Imaginile si vocile din film te vor bantui mult timp dupa ce il vei urmari.


The Silence of the Lambs


Anthony Hopkins in rolul lui Hannibal Lecter Cannibal este cu adevarat terifiant. Filmul nu este pentru cei slabi de inima, asa ca iti este recomandat doar daca esti pregatit pentru un val de imagini cu adevarat socante si inspaimantatoare.


Halloween


Halloween prezinta povestea unui copil care evadeaza dintr-un centru de boli mintale, dupa ce sta internat timp de cativa ani si care are un singur gand: sa se intoarca in orasul natal si sa o terorizeze pe tanara bona care a avit grija de el cand era copil. In curand, toti prietenii babysitter-ului incep sa dispara unul cate unul.


Poltergeist


Poltergeist se numara printre cele mai inspaimanantoare filme realizate vreodata. Nominalizat la Oscar de trei ori, Poltergeist are la baza povestea unei familii bantuite de fantome. Acestea o rapesc pe fiica cea mica a familiei si sunt determinate sa ii ingrozeasca pe toti cei din casa in care se afla.


A Nightmare on Elm Street


Imaginea lui Freddy Krueger, dar si replicile acestuia iti vor ramane in minte multa vreme dupa ce vei urmari filmul "A Nightmare on Elm Street". Cativa adolescenti incep sa viseze un barbat plin de cicatrici, cu lame in loc de degete, iar in scurt timp acestia incep sa fie ucisi cu brutalitate. Nancy, singura persoana din grup ramasa in viata, realizeaza ca pentru a supravitui trebuie sa ramana treaza.

Dupa ce vei vedea "A Nightmare on Elm Street" s-ar putea sa te gandesti de doua ori inainte de a inchide ochii.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea