Filme

#Saint Vincent #Goodbye to all That #American Sniper #Hobbitul: Batalia celor 5 ostiri #premiere filme #premiere cinematografice #cinematografe #o noapte la muzeu

5 filme noi pentru un inceput de an excelent. Iata ce productii ajung acum in cinematografe!

Anul 2014 se incheie cu o cavalcada de filme care ameninta sa te faca dependent de atmosfera salilor de cinematograf. Pare ca marile studiouri au stabilit o strategie comuna de a lansa productiile mult asteptate in preajma Sarbatorilor de Iarna. Iata ce vei putea viziona in perioada imediat urmatoare!

1. Hobbitul: Batalia celor 5 ostiri

Fanii ecranizarilor dupa scrierile lui JRR Tolkien vor avea cu adevarat un Craciun fericit. Partea a treia din Hobbit intra de saptamana aceasta in cinematografele din toata lumea, dezvaluind intrigile complexe din Pamantul de Mijloc care au dus la dramatica evolutie a evenimentelor din Lord of The Rings. Frodo, Thorin si Gandalf dau nas cu ostile lui Sauron si furia elfilor ajunsi in fata fortaretei din Muntele Singuratic.

2. O noapte la muzeu

Ben Stiller, Owen Wilson si Robin Williams duc mai departe aventura exponatelor de la Simthsonian care prind viata la ceas de noapte intr-o incursiune la British Museum in Londra. Iar de acolo, magia celor trei actori de comedie face tot restul filmului.

3. American Sniper

Bradley Cooper a pus definitiv deoparte rolul de mahmur celebru din trilogia "Hangover" si a intrat pe un fagas ascendent. "American Sniper" este o drama de razboi concentrata pe impactul psihologic pe care lupta de gherila o poate avea asupra unui tanar lunetist american. Regia semnata Clint Eastwood ar trebui sa nu mai ceara nicio alta recomandare.

4. Goodbye to all That

Fa-ti timp sa urmareste o comedie cu usoare accente dramatice. "Goodbye to all That" este povestea unui barbat trecut de prima tinerete, care se trezeste brusc parasit de sotie. Revenit in postura de burlac, Paul Schneider descopera ca inca mai are o doza mortala de sarm facand rapid o lista de cuceriri amoroase. Numai ca aventurile pasagere si cresterea unei fiice aflata in pragul adolescentei nu merg chiar atat de bine impreuna.

5. Saint Vincent

Daca ar fi fost cu doua decenii mai in varsta, Bill Murray ar fi putut intra oricand intr-un rol din "Morocanosii". Asa, veteranului comediei de la Hollywood nu-i ramane decat pozitia de morocanos de serviciu in comedia "Saint Vincent". Povestea vietii acritului veteran al razboiului din Vietnam se dezvaluie spre final, dar pana atunci Bill Murray si micul sau vecin curios, Jaeden Lieberher, fac un duo imbatabil pe marele ecran.

Sursa foto: screencrush.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea