Filme

#filme #hollywood #filme hollywood #secvente stupide

4 secvente stupide presarate in productiile de top ale Hollywoodului

Filmele sunt presarate de obicei cu greseli regizorale sau gafe de montaj care includ scene cu cavaleri din Evul Mediu purtand Rolexuri la mana, vitrine largi care reflecta imaginea camerelor de filmare etc. Din cand in cand, insa, scenaristii si regizorii sunt luati de valul creativ si adauga in filme scene de o stupiditate uimitoare. Iata patru exemple graitoare!

1. Rapid si furios pe legile fizicii

Cand esti Vin Diesel si ai la activ o gramada de victime presarate printre necromongerii din "Cronicile lui Riddick", mafiotii din "Triplu X" sau nazistii din "Salvati soldatul Ryan", parca merge sa sfidezi un pic si legile fizicii. Cam asa a gandit si regizorul Justin Lin in momentul in care l-a pus pe Diesel sa sara dintr-o masina care se prabusea, sa isi prinda iubita in aer si sa aterizeze cu ea pe capota unui alt bolid aflat in plina goana. Totul intre doua linii de autostrada aeriana. Savurati, dar nu incercati asta acasa!

2. Baseball a la Dracula

Nu era de ajuns ca tot neamul vampiresc s-a rasucit in cosciuge la povestea lacrimogena a Bellei si a vampirului Edward. Creatorii seriei "Twilight" s-au chinuit sa ii faca pe vampiri atat de umani, incat i-au pus sa joace si baseball. Iar meciurile lor se desfasoara numai pe ploaie pentru ca tunetele sa acopere zgomotul loviturilor. Cu toate acestea, vampirii din 'Twilight" se misca pe teren cu gratia si agilitatea de care ar da dovada Forest Gump intr-un ring de box. Induiosator de stupid!

3. Marionete cu apucaturi dubioase

Ok, "Team America", filmul cu jandarmi care alearga de pe un meridian pe altul pentru a destructura o grupare terorista, ar trebui sa fie o comedie. De ce o fi simtit nevoia regizorul Trey Parker sa ne dezvaluie ca fanteziile lui se indreapta si la aceasta varsta spre zona Muppets Show, nimeni nu stie. Oricum, scena de sex intre marionete pica cu mult sub limita penibilului.

4. DND. Sunt cu Monica Belluci!

In "Shoot'em up!" producatorii aui mizat pe cuplul Monica Belluci-Clive Owen pentru un succes mai mare in randul spectatorilor. Pe de alta parte, poate ca altfel nu ar fi putut justifica furia masculului Owen care starpeste la nervi si vreo 7-8 gangsteri in timp ce este antrenat intr-o partida de amor cu Belluci.

Sursa foto: moviepilot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea