Filme

#premiere #filme #the maze runner #filme cinema #premiere cinematografice #dracula povestea nespusa #addicted #This Is Where I Leave You

4 productii de succes ale toamnei. Iata ce filme intra in curand in cinematografe!

Toamna cinefililor se anunta una bogata in productii care au starnit deja interesul publicului spectator de pe toate continentele. Iata ce filme se anunta in stare sa creeze cozi la casele de bilete in perioada imediat urmatoare!

1. The Maze Runner

SF-ul regizat de Wes Ball are sansa sa devina rapid un blockbuster al toamnei, interesul publicului pentru povestea alergatorului Thomas prin labirintul misterios fiind in continua crestere. Fara nume mari in distributie, filmul revind la metoda de lansare a unei intregi noi generatii de viitoare staruri hollywoodiene, aducandu-i laolalta pe Dylan O'Brien ("The First Time" si "Teen Wolf"), Kaya Scodelario ("Inclestarea Titanilor" si "Adevarul despre Emanuel"), Will Poulter ("We're the Millers") si englezul Thomas Brodie-Sangster, cunoscut pentru rolul Jojen din "Urzeala Tronurilor".

Premiera mondiala: 19 septembrie.

2. This Is Where I Leave You

De aici nu doar ca ne despartim de genul SF, dar ne indreptam spre o comedie spumoasa in care Jason Bateman si Tina Fey revin in casa copilariei dupa decesul tatalui pentru a beneficia de atentia super-mamoasa a lui Jane Fonda si a da ochii cu cohorta de foste si fosti care se perinda prin cadru.

Premiera: 19 septembrie.

3. Addicted

"Addicted" este o drama in care viata perfecta a unei femei casatorite se ruineaza incet sub povara fanteziilor ei sexuale impartasite in cele din urma cu un artist fermecator. Kat Graham, William Levy si Boris Kodjoe dau viata unei povesti dramatice despre recapatarea controlului asupra propriei vieti.

Premiera: 10 octombrie.

4. Dracula, povestea nespusa

O noua intalnire cu unul dintre cele mai cunoscute branduri de tara ale Romaniei. "Dracula Untold" incearca o abordare care sa apropie mai mult fantezia scenaristilor Hollywoodului de realitatea istorica. "Dracula, povestea nespusa" este o varianta in care celebrul vampir capata infatisarea unui erou damnat. Premiera oficiala va avea loc la data de 10 octombrie, dar pentru norocosii care isi programeaza un weekend la festivalul filmului horror de la Brasov, o proiectie in avanpremiera va avea loc pe 1 octombrie in orasul de la poalele Tampei.

Sursa foto: supermarcey.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea