Filme

#filme noi #decembrie #lansare filme #decemnrie 2013

4 filme noi la cinema in luna decembrie 2013

Luna decembrie nu inseamna numai traditionala goana dupa cadouri sau gatirea si servirea bucatelor traditionale alaturi de cei dragi. Tot acum este si perioada perfecta pentru ca tu sa te relaxezi la cinema in compania unui film placut, chiar si in ziua de Craciun. Iata 4 pelicule pe care nu trebuie sa le ratezi in aceasta luna.

1. Homefront: Orasul fara legi

Aceasta pelicula de actiune marca Jason Statham a avut premiera, la noi, pe data de 6 decembrie. In "Homefront", Statham il interpreteaza pe Phil Broker, un fost ofiter antidrog, care se muta cu fiica sa intr-un orasel aparent linistit.

In curand, barbatul afla ca aici dicteaza legea un traficant de droguri, iar atunci cand viata fetitei sale este pusa in pericol, el este nevoit sa ia masuri.

2. Salvandu-l pe Mos Craciun

O pelicula de animatie pe care o vei indragi imediat. "Salvandu-l pe Mos Craciun" este povestea micutului elf Bernard, nevoit sa il salveze pe Mos Craciun si, implicit sarbatoarea Craciunului, cu ajutorul saniei secrete, un asa numit "Glob al Timpului". Filmul ruleaza in cinematografele din toata tara din 6 decembrie.

3. Hobbitul: Dezolarea lui Smaug

Bilbo Baggins (Martin Freeman) isi continua aventurile si in aceasta productie SF. El este condus de Thorin Oakenshield (Richard Armitage) si alaturi ii sta puternicul vrajitor Gandalf. In "Dezolarea lui Smaug", Baggins si partenerii sai trebuie sa caute ajutor de la un strain foarte puternic pentru a fi capabili sa treaca de periculoasa padure Mirkwood.

4. Burlaci intarziati

Un film care reuneste patru figuri masculine cunoscute. Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) si Sam (Kevin Kline) sunt cei mai buni prieteni inca din copilarie.

Atunci cand Billy, burlacul grupului, in sfarsit isi cere prietena in casatorie, cei patru ajung in Las Vegas pentru a-si retrai tineretea. La destinatie insa, ei isi dau seama ca "Orasul pacatelor" s-a schimbat foarte mult, iar prietenia lor este pusa la incercare in moduri despre care nici nu isi imaginau. Premiera va avea loc pe 20 decembrie.

Sursa foto: www.sho.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea