Filme

#Into the Woods #Pinguinii din Madagascar #The Book of Life #Big Hero 6 #filme copii #filme

4 filme de sezon asteptate cu sufletul la gura de copii

Cu sezonul rece batand insistent la usa, varianta iesirilor in parc se reduce doar la zilele senine si numai pentru cateva ore. In schimb, iti poti surprinde copiii cu o iesire la cinematograf. Toamna si iarna se anunta bogate in filme de animatie si povesti transpuse pe marele ecran, astfel ca optiunile nu iti lipsesc. Iata patru dintre cele mai tentante filme pe care cei mici nu vor vrea sa le rateze!

1. The Book of Life

Vrei o poveste inedita cu printese si Feti Frumosi? "The Book of Life" nu iti ofera una, ci trei aventuri la pachet, pentru ca Manolo, eroul principal, trebuie sa strabata trei lumi diferite si sa isi dovedeasca eroismul inainte de a o cuceri pe printesa visurilor sale. "Cartea Vietii" 3D ruleaza in cinematografele din tara inca de la sfarsitul lunii octombrie.

 

2. Big Hero 6

Dupa o serie de experimente esuate, un tanar om de stiinta reuseste sa dea viata unui robot inteligent. Numai ca Baymax nu are nimic din fermitatea lui Robocop, ii lipseste "factorul X" al unui Terminator si este mai mult un robot obez umflat cat un balon. Pardon, chiar este un balon!

"Big Hero 6" intra din acest weekend in cinematografele americane si este asteptat in salile de cinema din Romania de la mijlocul lunii acesteia. Grafica exceptionala si umorul fara limite iti garanteaza o seara excelenta in compania micutului tau.

 

3. Pinguinii din Madagascar

Ei bine, da: cei patru eroi obsedati de conspiratii, spionaj si arte martiale, Rico, Kowalski, Soldat si Skipper, revin pe marile ecrane intr-o aventura nebuna, nebuna, nebuna. Iar de aceasta data povestea lor incepe cu formarea trupei lui Skipper. Premiera americana este programata pentru 26 noiembrie, iar premiera din Romania, pentru prima saptamana a lunii decembrie.

 

4. Into the Woods

Pentru pelicula care ti-i va aduce pe ecran pe Meryl Streep, Johnny Deep, Emily Blunt, Chris Pine si alte cateva nume mari ale Hollywoodului, va trebui sa astepti pana la Craciun, dar asteptarea merita. O poveste incalcita in care Rapunzel, Jack si vrejul sau de fasole, Scufita Rosie, cat si Hansel si Gretel isi intrepatrund drumurile si se pierd in adancul unei paduri fermecate in care domneste vrajitoarea, intrepretata de Meryl Streep.

Sursa foto: big-hero-6.wikia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea