Filme

#oscar #premii oscar #the grand budapest hotel #oscar 2015 #The Giver #Interstellar #furry

4 filme cu sanse reale la Premiile Oscar 2015

Daca anul acesta statuetele aurii si-au intalnit deja stapanii, 2015 se anunta cel putin la fel de ofertant din punct de vedere cinematografic. Iata care sunt filmele, ce vor avea premiera in urmatoarea perioada, care au sanse reale la Premiile Academiei Americane de Film anul viitor!

Anul 2014 se anunta unul plin la capitolul premiere cinematografice! Fie ca au un scenariu adaptat sau unul original, aceste pelicule isi propun sa incante cinefilii de pretutindeni, dispunand toate ingredientele necesare pentru a avea incasari ridicate.

1. The Grand Budapest Hotel

Premiera in Romania: 21 martie 2014

In regia lui Wes Anderson, acest film se anunta a fi o comedie de neratat. Cu o distributie de exceptie, formata din Ralph Fiennes, Bill Murray si Tilda Swinton, aceasta pelicula isi propune sa transpuna publicul in decorul magic al unui hotel european celebru din perioada interbelica.

2. The Giver

Premiera in SUA: 15 august 2014

Bazat pe cartea lui Lois Lowry, filmul "The Giver" este plasat intr-o societate distopica a viitorului, unde oamenii nu isi mai manifesta emotiile, ci se comporta asemenea unor roboti. Totul pana cand un baiat de 12 ani devine Receptor al Amintirilor (The Giver) si observa ca lucrurile nu sunt nicidecum ceea ce par.

Din distributia filmului fac parte nume mari ca Meryl Streep, Alexander Skarsgard, Katie Holmes si Jeff Bridges.

3. Interstellar

Premiera in Romania: 7 noiembrie 2014

Regizat de celebrul Christopher Nolan, filmul ii are ca protagonisti pe castigatorii premiului Oscar, Anne Hathaway si Matthew McConaughey. Cei doi fac parte dintr-o echipa de exploratori ce pornesc intr-o adevarata aventura, odata ce descopera un tunel al timpului. Plin de efecte speciale, filmul isi propune sa-si tina publicul cu sufletul la gura.

4. Fury

Premiera in SUA: 14 noiembrie 2014

"Fury" este o drama de razboi ce ii are in prim-plan pe Brad Pitt, Shia LaBoeuf si Logan Lerman. Cu un scenariu si regie semnate de David Ayer ("Training Day"), filmul aduce in atentia publicului o misiune periculoasa din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Sursa foto: 12angrycinephiles.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea