Filme

#actori celebri #actori hollywood #actori de nerecunoscut #transformari actori

4 actori celebri care astazi sunt de nerecunoscut

Trecerea implacabila a timpului nu ii marcheaza doar pe oamenii de rand. Desi vedete admirate in lumea intreaga, celebritatile hollywoodiene sunt afectate, la randul lor, de nemilosul timp. Si daca exista staruri care au crescut, respectiv imbatranit frumos, altele au devenit astazi aproape de nerecunoscut. Iata patru asemenea actori faimosi pe care astazi cu greu i-ai mai recunoaste!

1. Chris Noth


Charismaticul Mr. Big din celebrul serial "Sex and the City" ("Totul despre sex") a ajuns astazi la venerabila varsta de 58 de ani. Daca, de-a lungul celor sase sezoane (si al celor doua lungmetraje care au urmat), actorul american si-a pastrat alura de barbat misterios, cu succes la reprezentantele sexului frumos, in prezent nu pare sa mai fi ramas mare lucru din look-ul care sucea mintile femeilor la vremea respectiva.

Chris Noth, tatal unui baietel de 5 ani, a fost surprins recent intr-o vacanta in Hawaii, cu parul si barba grizonate si o burtica proeminenta.




Sursa foto: poptower.com, celebitchy.com

2. Val Kilmer


Candva un adevarat sex-simbol, Val Kilmer, ajuns astazi la varsta de 53 de ani, este aproape de nerecunoscut. In ultimii ani, actorul american, cunoscut in mod special pentru rolurile din filme precum "The Doors", "Top Gun" si "Batman Forever", a luat considerabil in greutate si a fost mai putin prezent in viata publica.



Sursa foto: offtopicz.com

3. Haley Joel Osment
 

Haley Joel Osment a devenit faimos datorita rolului memorabil din filmul "The Sixth Sense". Pustiul, care pe-atunci avea doar 10 ani, nu a reusit sa isi continue cariera actoriceasca la nivelul debutului sau, iar astazi este greu de recunoscut, date fiind numeroasele kilograme in plus pe care le-a acumulat.



Sursa foto: dumpaday.com

4. Macaulay Culkin


Nici copilul-minune al Hollywoodului, Macaulay Culkin, nu se poate mandri cu o evolutie cinematografica spectaculoasa post filmele din seria "Singur Acasa". Actorul in varsta de 32 de ani a starnit ingrijorarea celor din jur dupa despartirea de actrita Mila Kunis, parand foarte slabit si neingrijit. Iar zvonurile despre o posibila dependenta de droguri nu au intarziat sa apara.



Sursa foto: dumpaday.com

Sursa foto: dallasnews.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea