Filme

#premiere #filme # filme 2014

3 premiere cinematografice care iti vor face sarbatorile de iarna mai frumoase

Esti cinefil inrait? Atunci probabil ca astepti cu nerabdare sarbatorile de iarna nu doar prin prisma zilelor libere, a cadourilor si a bunatatilor culinare, ci si multumita premierelor cinematografice de top programate pentru aceasta perioada. Noi ne-am oprit asupra a trei filme care vor rula si in cinematografele din Romania in urmatoarea perioada si care au toate sansele sa iti faca sarbatorile de iarna si mai frumoase!

1. The Hobbit: The Desolation of Smaug

Premiera in Romania: 13 decembrie

Pelicula continua aventurile incepute in filmul "The Hobbit: An Unexpected Journey" (2012) si ii are in prim-plan pe Bilbo Baggins, Gandalf si pe cei 13 pitici, in frunte cu Thorin Oakenshield. Pentru fanii trilogiei "Stapanul Inelelor" si al scrierilor lui J. R. R. Tolkien, filmul este un "must see"!

2. Inside Llewyn Davis

Premiera in Romania: 6 decembrie

Musicalul semnat de fratii Coen aduce laolalta actori de prima mana a tinerei generatii, intre care Carey Mulligan, Oscar Isaac si Garrett Hedlund, si contureaza o comedie cu accente dramatice despre un tanar cantaret de muzica folk din anii '60 care vrea sa ajunga superstar.

"Inside Llewyn Davis" a castigat admiratia criticii de specialitate si a reusit, recent, sa insface trofeul pentru cel mai bun film la gala Gotham Independent Awards 2013.

3. The Wolf of Wall Street

Premiera in Romania: 10 ianuarie 2014

Imediat dupa incheierea sarbatorilor de iarna va avea premiera in Romania si mult-asteptatul film "Lupul de pe Wall Street". Pelicula, inspirata de romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, spune povestea unui tanar ambitios (in pielea caruia intra Leonardo DiCaprio), de la ascensiunea sa fulminanta pe scena Bursei de Valori din New York pana la prabusirea sa, cauzata de infractiuni si coruptie, si condamnarea la inchisoare.

Filmul reprezinta inca o colaborare intre regizorul Martin Scorsese si Leonardo DiCaprio, care au mai facut echipa si la realizarea peliculelor "Gangs of New York", "The Aviator", "The Departed" si "Shutter Island".

Conform criticii de specialitate, filmul, cu sanse reale sa adune cateva nominalizari bune la premiile Academiei Americane de Film de anul viitor, i-ar putea aduce prima statueta Oscar lui Leonardo DiCaprio pentru interpretarea sa ireprosabila.




Sursa foto: flicksandbits.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea