Carti

#serii literare # conversatii cu dumnezeu

Una dintre cele mai apreciate serii literare din lume: Conversatii cu Dumnezeu

In ziua de astazi, oamenii incep sa isi puna tot mai multe intrebari legate de existenta lor, legate de existenta unei Divinitati, despre ce se intampla dincolo de moarte si mai ales, daca au dus o viata demna sau nu. Si in trecut isi puneau oamenii astfel de intrebari, insa acum, datorita comunicarii mult mai usoare si a aparitiei si dezvoltarii internetului, oamenii pot vorbi intre ei foarte usor, chiar si cu straini si isi pot impartasi ideile si temerile.

Indiferent daca au credinta sau nu, oamenii se intreaba la un moment dat daca ar trebui sa isi schimbe stilul de viata, daca nu cumva ar trebui sa devina mai buni, in primul rand cu ei si apoi cu toti cei din jurul lor. In plus, frica de a face anumite lucruri vine si din lucruri mai profunde, cum ar fi religia interpretata gresit.

O viata corecta inseamna o viata in care fiecare persoana traieste astfel incat sa faca tot ce si-ar putea dori, fara sa ii afecteze negativ pe cei din jur, respectand zicala „libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea altuia”. Astfel, atata vreme cat alegerile voastre nu ii afecteaza direct sau indirect pe cei din jur, in mod negativ, fie ca vorbim de actiuni fizice sau morale, puteti sa va construiti viata asa cum doriti.

Si acest lucru incearca sa il explice si autorul Nealle Donald Walsch in cartea Conversatii cu Dumnezeu. Mai exact, in seria literara, pentru ca este compusa din mai multe carti. Probabil ati auzit deja de aceste carti, fie de la prieteni fie de pe internet. Sunt genul de carti care pot reprezenta un cadou deosebit, care pot fi imprumutate cu drag prietenilor si care merita citite macar din curiozitate. Cea mai mare tema dezbatuta in aceasta carte este conceptul de frica nejustificata, care nu lasa oamenii sa devina mai buni si chiar sa ii ajute pe cei din jur.

Probabil toti v-ati dorit la un moment dat sa ii puneti intrebari lui Dumnezeu, fie ca sa intelegeti anumite concepte sau sa il intrebati de ce exista nedreptate si suferinta in lume spre exemplu. Sau daca exista cu adevarat viata dupa moarte. Nu sunteti singurii care si-au dorit sa intrebe asta si nu doar atat, astfel incat autorul seriei literare a scris despre un dialog pe care l-a avut cu Divinitatea si raspunsurile pe care i le-a dat.

Chiar daca sunteti sau nu credinciosi, va garantam ca aceasta serie literara va fi pe placul vostru. De ce? Pentru ca o sa intelegeti ca nu este nevoie de teama pentru a trai corect, nu este nevoie sa traiti in frica si pentru ca asa cum spune autorul, Dumnezeu este doar iubire si are grija sa ni se intample doar lucruri bune, ghidandu-ne mereu spre cele mai bune alegeri.

Dupa ce veti citi cartile, veti observa ca raspunsurile pe care le cautati au fost intotdeauna la indemana voastra si ca temerile voastre cele mai mari nu se justifica. Asa ca va recomandam cu drag aceasta serie literara.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Cauta-ti perechea