Carti

# carti de dezvoltare spirituala #dezvoltare spirituala

Top 5 carti despre dezvoltare spirituala pe care le poti comanda de la LIBREX cu transport gratuit

Tot mai multe persoane sunt preocupate de dezvoltarea personala in aceasta perioada. Milioane de oameni au avut curajul de a se informa si de a-si schimba viata radical, astfel incat sa poata reusi tot ceea ce si-au propus pe plan personal sau profesional. Insa, pe langa reusitele "palpabile”, tot mai multe persoane considera ca si dezvoltarea spirituala este esentiala pentru o viata fericita. Daca si pe tine te preocupa acest subiect, iti prezentam in continuare un top al celor mai cunoscute carti de dezvoltare spirituala, pe care le poti comanda cu transport gratuit de la LIBREX!

1. Pachet Conversatii cu Dumnezeu - 5 Volume, de Neale Donald Walsch: este foarte posibil sa fi auzit de aceste carti, deoarece au devenit foarte populare si in tara noastra, in ultimii ani. Sunt carti recunoscute international si care au schimbat viata a milioane de oameni. Contrar titlului, nu sunt carti religioase asa cum ai putea crede. Subiectul principal al acestei serii literare il reprezinta intrebarile pe care fiecare persoana ar putea sa le aiba daca s-ar intalni cu Dumnezeu. Sunt intrebari despre viata, despre ce este dincolo de ea, despre menirea fiecarui om si multe altele. Cei care au citit aceste carti spun ca le-au schimbat viata in totalitate si i-a determinat sa elimine fricile fara motiv care ii impiedicau sa se bucure cu adevarat de o viata normala.

2. Osho. Puterea Iubirii: cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului 20, Osho, demonteaza toate miturile in legatura cu iubirea. Pentru cine isi doreste sa inteleaga mai bine legaturile dintre oameni, aceasta carte va fi una dintre cele mai bune pe care le pot citi. Conform autorului, iubirea nu este o atractie biologica intre doua persoane, ci mai mult de atat. Este o atractie intre energiile lor, de aceea nimeni nu a putut defini concret iubirea. In plus, autorul afirma ca nu poti avea putere asupra iubirii, deoarece astfel nu vei cunoaste fericirea si nici nu vei intelege ce inseamna sa fii cu adevarat iubit.

3. Crede Si Vei Reusi, de Brian Tracy si Dr. Christina Stein: aceasta carte vine in ajutorul tuturor celor care pun pe primul loc negativitatea, indiferent daca o fac constient sau nu. Aceasta poate proveni din relatii esuate, din traume, esecuri profesionale si multe altele, dar nu trebuie sa ne afecteze in vreun fel. Cartea este un ghid care sa te ajute sa elimini toate blocajele astfel incat sa poti reusi tot ceea ce ti-ai propus.

4. Calatorii in afara corpului, de Robert A. Monroe: o carte neconventionala, pe care cu siguranta o vei gasi interesanta si poate chiar utila. Despre oamenii care au abilitatea de a parasi corpul fizic s-a tot scris de-a lungul timpului si au atras atentia medicilor si cercetatorilor din intreaga lume. Autorul prezinta cum a inceput sa calatoreasca in afara corpului sau spre o lume de neinteles la prima vedere. Aceste experiente i-au schimbat viata si de aceea a decis sa le impartaseasca astfel incat toti cei care trec prin aceleasi fenomene, sa nu se simta singuri.

5. Din tainele vietii si ale universului de la Librex, de Scarlat Demetrescu: ultima carte pe care ti-o prezentam astazi este o colectie de marturii despre ce inseamna viata traita in armonie cu Universul. Cartea prezinta evolutia omului nu doar din punct de vedere fizic, dar si psihic. Este impartita in capitole, astfel incat totul sa fie mai clar si mai usor de inteles.

Speram ca acest top sa te ajute sa decizi care sunt cele mai interesante carti pe care le poti citi astfel incat sa iti poti dezvolta si latura spirituala si sa gasesti raspunsurile la intrebari care poate te macina de ceva vreme.

Advrtorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Cauta-ti perechea