Carti

#bazarul visurilor #jojo moyes #lectura #carti

Nu poti incepe anul fara a citi "Bazarul Visurilor", de Jojo Moyes!

Daca esti pasionat de citit, mai mult ca sigur iti planifici la inceputul fiecarui an lista cu toate cartile pe care iti doresti sa le achizitionezi si sa le citesti in anul curent. Iar la finalul anului, tragi linie si vezi daca ti-ai atins obiectivul. Cititul este una dintre cele mai benefice activitati pentru creier, de aceea este bine sa iti setezi astfel de obiective. In loc sa te uiti la televizor la ceva care poate nu iti place atat de mult, mai bine citesti o carte pe care ai asteptat-o ceva timp. In plus, cartile le poti lua cu tine peste tot si poti citi chiar si in metrou sau in autobuz, in drum spre munca si spre casa.

 

Indiferent ce gen de lectura iti place, important este sa citesti cat mai mult. Astfel, nu doar ca iti vei imbogati vocabularul si cultura generala, dar iti vei antrena si mintea si te vei relaxa. La batranete, cu siguranta iti vei multumi ca ti-ai facut timp si ai citit, pentru ca vei avea mintea agera in continuare. Asa cum stii deja, unii oameni prefera sa citeasca romane politiste, altii prefera cartile SF, iar unii adora romanele psihologice. Insa, toti cititorii recunosc ca au citit macar un roman de dragoste ce le-a ramas intiparit in minte si in suflet, cu toate ca nu este genul lor preferat. Care este cartea ta de dragoste preferata?

Daca si tie iti plac romanele de dragoste sau daca vrei sa incerci un nou tip de lectura, avem pentru tine o recomandare pe care nu ai cum sa nu o indragesti, pentru ca este scrisa de catre una dintre cele mai populare autoare contemporane. Este vorba despre Bazarul Visurilor de la Librex, carte scrisa de Jojo Moyes. Este posibil sa fi auzit de aceasta autoare datorita seriei "Inainte sa te cunosc", care a fost si ecranizata. Acelea nu sunt singurele carti ale autoarei si cu siguranta nu vor fi singurele la fel de cunoscute. Tot ce scrie ajunge rapid in topul preferintelor publicului, deoarece are un stil aparte de a reda actiunea si personaje de care te poti atasa foarte usor.

Bazarul Visurilor este o carte lansata in Romania in anul 2019 si in care multi oameni s-ar putea regasi. Actiunea incepe prin prezentarea unei tinere care nu se incadra tocmai in standardele familiilor bune din anii ‘60: era frumoasa, rasfatata, dar destul de rebela. De aceea, famila ei a fost incantata cand tanara a luat decizia de a se casatori cu mostenitor al unei familii foarte bune. Fericirea nu a durat mult insa, pentru ca dupa numai doi ani, sunt zvonuri ca tanara ar avea o aventura.

Deruland actiunea, trezeci si cinci de ani mai tarziu, o intalnim pe Suzanna Peacock, protagonista cartii. Aceasta are o viata destul de agitata si un trecut nu tocmai fericit. In casnicie, lucrurile nu merg cum ar trebui, de aceea magazinul sau devine evadarea de zi cu zi.

Cum va reusi protagonista sa aiba o viata linistita si sa infrunte toate problemele? Afla numai daca vei citi cartea!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea