Carti

#odiseea unei familii regale moderne #drumul spre libertate harry maghan #lectura #carti

Drumul spre libertate – Harry & Meghan. Odiseea unei Familii Regale moderne

Editura Publisol anunta aparitia unuia dintre cele mai asteptate titluri ale anului 2021: "Drumul spre libertate – Harry & Meghan. Odiseea unei Familii Regale moderne". Scrisa de Omid Scobie si Carolyn Durand, cartea este disponibila pe site-ul booksaveur.com si in retelele de librarii din toata tara.

 

"Drumul spre libertate – Harry & Meghan. Odiseea unei Familii Regale moderne" este o biografie neoficiala a Ducelui si Ducesei de Sussex, Harry si Meghan. Cartea ne introduce in viata celor doi protagonisti, incepand cu primele intalniri romantice si incheind cu perioada in care au decis sa mearga pe calea libertatii – la distanta de indatoririle si constrangerile pe care le presupunea traiul la varful Casei Regale.

Volumul este scris de doi jurnalisti cu acces privilegiat la Curte. Carolyn Durand si Omid Scobie au reusit sa surprinda, in epica lor biografie, viata cuplului princiar, dincolo de luminile reflectoarelor.

„Povestea celor doi este un basm modern cu printi si printese, in care au fost folosite mereu „uneltele de tortura” ale acestei epoci, in care retelele sociale si presa online te ridica si te coboara asa cum niciodata nu o va mai putea face presa tiparita.” - Elena Stoichita, redactor-sef OK! Magazine

Cartea Drumul spre libertate ne prezinta, dincolo de titlurile tabloide si de articolele din presa, o familie care incearca sa se bucure de casnicie si sa gestioneze cu demnitate problemele mai mici sau mai mari cu care se confrunta, implicandu-se totodata si in nenumarate proiecte caritabile sau ecologiste.

Plin de marturii ale apropiatilor cuplului regal, volumul reuseste rara performanta de a povesti odiseea unei Familii Regale moderne si tinere pe care, fara contributia autorilor, n-am fi cunoscut-o decat din relatarile rau-voitoare ale presei de scandal.

„Lectura obligatorie pentru orice admirator al Familiei Regale.”- BuzzFeed.com

Omid Scobie este un scriitor stabilit in Londra, editor pentru Harper’s Bazaar, colaborator la ABC News, moderator al talkshowlui Good Morning America si gazda popularului podcast de pe ABC, „The Heir Pod”. Scobie a devenit o voce cu autoritate in prezentarea vietilor si proiectelor caritabile ale membrilor mai tineri ai Familiei Regale.

„O carte esentiala pentru cei care vor sa afle povestea cuplului Harry si Meghan.”- TheCut.com

Carolyn Durand este producator si scriitor. A petrecut aproape doua decenii lucrand in Londra, avand stranse legaturi cu oficialitati de la Palatul Buckingham, Palatul Kensington si Clarence House, participand totodata si la tot felul de evenimente internationale de maxima importanta. In acea perioada, ea a realizat mai multe interviuri cu membri ai Casei Regale britanice, inclusiv cu Printul Harry. Contribuie la „O, The Oprah Magazine”, la „Elle Magazine” si la alte companii de stiri americane si britanice.

 

Cartea Drumul spre libertate – Harry & Meghan. Odiseea unei Familii Regale moderne de Omid Scobie si Carolyn Durand are 352 pagini + 16 pagini cu fotografii color, intr-un format 15 x 23 cm si poate fi cumparata de pe siteurile booksaveur.com, libris.ro, librex.ro, emag.ro, librarie.net, bookzone.ro, elefant.ro, dar si din librariile din toata tara (Carturesti, Inmedio, CLB, Librarium, Alexandria, Octagon, Libraria Mihai Eminescu etc), la pretul de 65 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea