Carti

#carti vara #citit #lectura #carti

Carti pe care ar trebui sa le citesti vara aceasta!

Atunci cand cauti cele mai bune carti fantasy primul drum ar trebui sa fie intr-o librarie online pentru a le achizitiona pe cele care iti plac cel mai mult.

Cum sa ucizi un regat de Alexandra Christo

In acest roman fantasy vei face cunostinta cu printesa Lira care este de fapt cea mai periculoasa sirena din Marea Diavolos. Aceasta este blestemata de regina marii si este transformata in om normal. Pentru ca nu mai poate canta ea trebuie sa ii aduca reginei inima unui uciigas de sirene pentru a redeveni sirena la randul ei si are termen limita pentru a face asta pana la solstitiul de iarna.

Elian este printul celui mai puternic regat si se ocupa cu vanatoarea de sirene pe car ele ucide. In momentul in care salveaza de la inec o femeie, aceasta il asigura ca il va ajuta sa distruga sirenele definitiv. Poate el sa aiba incredere in ea?

Descopera cele mai citite carti fantasy din 2021!

Vraja spinilor de Margaret Rogerson

Elisabeth stie ca toti vrajitorii sunt rai pentru ca a crescut printre ei. Viata ei s-a desfasurat intr-una dintre marile biblioteci din Austermeer si a crescut alaturi de numeroase unelte vrajitoresti si carti magice care soptesc pe rafturi. Aceste carti devin toate monstri grotesti din piele si cerneala. Atunci cand biblioteca este pusa in pericol ea trebuie sa se alieze cu cel mai mare dusman al sau pentru a o salva insa pica in plasa unor intrigi malefice. Aceasta carte te va insoti cu siguranta in vacanta, atunci cand vrei sa te deconectezi total si sa te relaxezi in lumi magice.

Regina fara regat de Holly Black

Puterea este mult mai usor de obtinut decat de pastrat si aceasta este o lectie pe care o va invata si Jude atunci cand renunta complet la controlul exercitat asupra regatului malefic Cardan pentru a obtine puteri infinite. Pentru ca acum este regina muritoare si exilata, ea este lipsita complet de putere si sufera din cauza tradarii lui Cardan. Jude asteapta cu nerabdare momentul in care poate cere inapoi tot ceea ce a pierdut si desigur, aceasta oportunitate se iveste intr-un mod neasteptat.

Citeste si cartea - Pacienta Tacuta

Sfaturile unui diavol batran catre unul mai tanar de C.S. Lewis

Aceasta carte prezinta viata unui angajat foarte religios care are repere morale foarte bine stabilite si duce o viata spirituala avansata. Autorul este un crestin realist si priveste totul din viata unui om care se pune in pielea diavolului si care are grija de un om. Acesta il ajuta pe omul aflat in grija sa sa se pregateasca pentru infern. Cartea este vazuta din perspectiva diavolului care foloseste cu pricepere toate slabiciunile oamenilor de zi cu zi, care ne fac sa ne transformam in adevarati monstri fara sa ne dam seama.

Regatul gheturilor si al instelarii de Sarah J. Maas

Actiunea este prezentata din perspectiva personajelor Feyre si Rhysand iar evenimentele din carte au loc la cateva luni dupa toate intamplarile din Regatul aripilor si al pieirii. Cartea face de fapt trecerea spre urmatoarele volume – Regatul spinilor si al trandafirilor. Cei doi prieteni incearca din rasputeri sa reconstruiasca Regatul Noptii si lumea de dincolo de el. Solstitiul este aproape si reprezinta o solutie pentru a obtine linistea insa nu poate fi vorba inca de o atmosfera festiva.

 Intra pe libraria online BOOKZONE.RO si vei gasi cu siguranta titlurile de mai jos, pe care ti le recomandam pentru vara aceasta.

Surse foto: pixabay.com, bookzone.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Cauta-ti perechea